kymco venox carb mı hyosung gv250 mi? yada önerebileceğiniz bir cruiser varmı ???

kısa bir süre içinde cruiser tarzı bir motor istiyorum. ilk motorum olucak sizce hangisi daha iyi yada önerebilceğiniz bu ayarda başka bir motor varmıdır?? tecrübeli arkadaşlar yardıımm....

dostum sıfırmı alıcaksın. venox güzel bir motor ama o paraya cok pahalı. hyosung da ise vıbrasyon var. bence o paraya ıkıncı el bı ıntruder 800 veya honda shadow vt 750 alabılırsın. bence ıkıncı el al. temız bulursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
suzuki türkiyenin motana motor adı altında çinden çektiği Masai Grand Eagle 250 yi tavsiye derim. Hem motoru suzuki bayisinden alıyorsun hemde servis olarak suzuki servislerini kullanıyorsun. Çinden gelen en sağlam motor diyebilirim (tükiye için). Motosiklet modelleri bölümünde başlık var zamanın varsa tüm bölüme göz gezdir. Fiyatı 3200 ytl civarındaydı (mayıs ayında) 250 cc 2 silindir bir makina için çok çok iyi fiyat.

dostum sıfırmı alıcaksın. venox güzel bir motor ama o paraya cok pahalı. hyosung da ise vıbrasyon var. bence o paraya ıkıncı el bı ıntruder 800 veya honda shadow vt 750 alabılırsın. bence ıkıncı el al. temız bulursun

bilgin için saol arkdaşım. ancak motosiklet hakkında çok fasla bilgim yok ama forumlaran edindiim bilgiye göre ikinci eli pek tavsiye etmiyorlar sıfır olsun senin olsn gibi şeyler duydum intruder 800 ün ikici el fiyatları 9.oooytl civarında varmıdır??

Bu konu daha önce forumda tartışılmıştı. Arama özelliğini kullanmanı tavsiye ederim.

arkadaş hyosunglarda vibrasyon sorunu yoktur..nereden duydun bilmiyorum ama yanlış duymuşsun..hoşca kal

Moderatör
Hep soylemisimdir, eger ilk motor tecruben olacaksa kesinlikle sifir motosiklet alinmamali.. Zira insan motor kullanmadan once tarzini belirleyemiyor, ve daha 1 yil kullanmadan ayni tarzda da olsa motoru buyutmek icin satiyor.. Ve abartisiz %30 - %40 zarar ediyor.. İkinci el sitelerinde daha 3-5 aylik, garantisi olan motorlar yari fiyatina satiliyor neredeyse.. Bence iyi dusun derim..

Venox15 nickli üyemizin motoru satılıktır. onunla görüş.. bana özelden mesaj yaz. sitede ilanı var zaten.

Her iki motoru da kullanma fırsatım oldu.Hyosung biraz daha güçlü o da 20 kilo daha hafif ondan olabilir.Hyosung daha klasik bir tarza sahip kymco ise daha modern orası artık zevk meselesi.Kymco evet biraz daha pahalı fakat ufak detaylara daha özen göstermişler gibi geldi(fren ve debriyaj kabloları ve bağlantı aparatları,radyötör ızgarası gibi..) .kymco'da hız göstergesi var,devir göstergesi,benzin göstergesi yok,hyosungta ise devir hız ve benzin göstergelerinin tümü var.Her ikisi de kaliteli ve alınası motorlar,seçim sadece hangisini beğendiğinize kalmış.Alternetif olarak suzukinin yeni 250'liği var fakat bu iki motora göre cılız görünüşlü ve fiyatıda pahalı gücüde daha az.Çin malı olanlar arasından kalitesiyle sıyrılan ve kullanıcıların memnun olduğu Regal Raptor 250'yi önerebilirim.

Son düzenleme:
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar... daha fasla bilgiyede ihtiyacım var zor beğenen bir insanım bu neden le lütfen bilgilerinizi paylaşmayı esirgemeyin ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar