Kymco Venox Buldum Bir Inceler Misiniz ??

dostlarım araştırmalarım sonucunda KYMCO VENOX 250 buldum bir tane 9000 km de 2005 model 5500 ytl ye anlaştık servis bakımları orginal servisinde yapılmış motor kız gibi duruyo gıcır gıcır nasıl fiyat sizce birde alırken ve almadan önce yapmam gereken bir araştırma var mı motorla ilgili lütfen bilgilendirirseniz sevinirim çünkü ilk 2. el motorum olucak.

msn : [email protected]

En iyi motor alma yöntemi bir arkadaştan tanıdıktan almaktır ya da motordan iyi anlayan bir kişiyle gitmek.

Fiyatı size uygun geldiyse ve motoru sevdiyseniz o zaman alın. Şunu da söyleyim: yok pahalıymış, yok şöyleymiş diye motor alamayıp koca yazı motorsuz geçiren arkadaşlarım da var. :)

Görüntüsü çok yakışıklı bi motor! Fiyatta uygun gibi geldi bana,sanırım sıfırı 9buçuk milyar civarları olmalı.Benim gönlüm hep racing makinalardan yana ama bu makina beni bile düşündürüyor.Taş gibi alet

ben şahsen marka aşığıyım...Kymco üretsin taş arabası olsun onada binerim...emsalsiz bir kalite anlayışları var bu Tayvanlıların...

arkadaşlar aliym mi yani ne diyorsunuz gerçekten çok güzel motor ama bana çok uzakta marmariste resimlerini gönderebilirim isterseniz banada fiyat ii geldi güvenilir bir abinin motoru 10 senedir motorla uğraşıyormuş şu anda bmw 1200 varmış hatta

resimleri de gönderdim bir inceleyin isterseniz :)
resim132lf7.jpg

resim138wd4.jpg

Son düzenleme:
arkadaşım 5500 iyi fiyat kazasıda yok sa hic durma al derim sorunsuz bi motor venox

bence güzel bi motor kaçırma derim, eğer imkanın varsa pazarlık yap, fiyatı biraz daha aşağı çek, 4. 4.5 civarı diye biliyordum ben bunların fiyatlarını

Süper Moderatör (BBRR)
bencede al gitsin
25 kere al

niyetin almaksa bakarız gidip ..elimize yapışmaz

maksimumhiz

motorun piyasası 4-4,5 falan değil fiyat çok çok iyi ..kafadan atmasyon fiyat sölemeyin varsa 4000 e 2005 bana söle hemen gidip aliim ...

Son düzenleme:
niyetim kısmetse gidip almak yardımcı olursanız çok sevinirim bir motorcuyu daha aranıza katmış olursunuz BBRR pm attım size birde msn ekledim

Süper makine, süper fiyat.. Kaçırmayın derim!
1-2 sorum olacak.. Bu makine kaç silindir? Sesi nasıl? Titreşim olayı falan?

kullananlar söylesin :)

birde öğrenmem gereken birkaç şey var bunun satışı ve devir teslimi tam olarak ne kadar tutar ilk defa 2. el taşıt alıyorum bu işlerden anlamam maalesef yardımcı olursanız çok sevinirim

msn : [email protected]

bence güzel bi motor kaçırma derim, eğer imkanın varsa pazarlık yap, fiyatı biraz daha aşağı çek, 4. 4.5 civarı diye biliyordum ben bunların fiyatlarını

la fiyat zaten düşeş...:queen:daha ne pazarlığı...:p4.4.5 a bulursan bana söyle...hemen alıyorum yarın...:p

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/13936-kymcocularin-sohbet-mekani-44.html#post720737

darnglove hemen bu topiğe gir ortamda hep Kymcocular var...hatta birde bayi var...sor danış...kesinlikle sana yardımcı biri olacak...sitede venox sahibi 1 kişi var diye biliyorum...

Son düzenleme:
Makine de güzel fiyat da
ammavelakin servis olayını iyi soruşturmak lazım..

daha 1 aylık hyocu oldugum için marka şovenizmi yapamıycam :bounce:

gv250"nin 2.eli 2005 model için 5.500-6.000 arası değişir. aksesuar baya farkediyor tabi

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
gv nin 2006 ları 6000 civarı alıcı bulmaktadır..
bu iki motoruda ideal motor olarak nitelemek mümkün artçılı uzun yola gider otobanda 120 km/h gibi hızı zorlanmadan yapar .. şehir içindede gayet başarılı aletlerdir..çinlilerin aksine vibrasyon sıfır gibidir.. ben bir motor alıcam 4-5 yıl binecem bana çok masraf sorun çıkarmasın diyen arkadaşlara tavsiye edilebilecek motor her ikiside ..

Mt muğla ekibimizde her iki motorda var.. dağ taş dolaşıyolar ..

hepinize çok teşekkür ederim kısmetse inşallah venox benim olucak :)

birde şey soracaktım acaba kargoyla direk motoru istanbula göndermem mümkün olur mu eğer olursa böyle 190 kg lik bir alet için masraf ne kadar olur kargoyla ?

peki bu alım satım işleri bir günde hallolur mu acaba ? ve de alım satım devir işleminde bana bunlardan başka birşey gerekiyor mu

DEVİR İŞLEMLERİNDE İSTENİLEN BELGELER

1. Noter Satış senedi

2. Vergi İlişik Kesme Belgesi

3. Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası (Alıcı adına)

4. Araca ait eski Tescil ve Trafik Belgeleri

5. Vatandaşlık numarası

6. Yeni Tescil Belgesi (Trafik Tescil Şube veya Bürosundan)

7. Muayene süresi dolmuş ise muayenesi yaptırılacaktır.

8. 2 adet Araç Trafik Tescil ve Müracaat İşlem Formu (Ek-1)

NOT:Noter satış senedi tarihiden itibaren 1 ay içerisinde tescil zorunluluğu bulunmaktadır. Araç şirket adına alınmış ise, yukarıda belirtilen belgelere ilaveten;

a) Ticaret Odası Sicil Kayıt Sureti,

b) İmza sirküleri ibraz edilecektir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar