Kymco Venox 250 almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese iyi günler. Uzun süredir -özellikle bu forumda- 250cc'lik chopper/cruiser tarzı motor araştırması yapıyordum. 8 aylık bir araştırmanın sonunda Venox 250 almaya karar verdim. Öğrenci olduğum için en fazla 6250tl (herşey dahil) verebilecek gücüm var. Bu yüzden 2. el alacağım. İnternette bir çok sitede araştırma yaptım. Ben Adapazarı'nda oturuyorum. Çevre illerden de alabilirim (İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Düzce, Bilecik, Bolu, Eskişehir, Ankara). Ben genelde s.a.h.i.b.i.n.d.e.n.c.o.m'da bakındım. Başka önerebileceğiniz nette satılan veya burada satmayı düşünen arkadaşlar/abilerim varsa her türlü öneriye açığım. Önceliklerim 15000km'yi aşmamış olması, alırken hiçbir sorununun olmaması(arıza, kaza, yatma, herhangi bir bozukluk vb.) ve de 6250tl'yi aşmaması. Motorsiklet dünyasında yeniyim, daha önce sadece scooter kullandım. Herkesin yardımlarını bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.

Bana ulaşılması için mail adresim: [email protected]
Ulaşmak isteyenler buraya da yazabilirler veya özelden mesaj da atabilirler. Gün boyu sık sık takip ediyorum burayı.

Motorumu aldım, adminden konuyu kapatmasını rica ediyorum. Maalesef buradan kimseden ses çıkmadı :-/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar