kymco super 8 fiyatı?

arkadaşlar super 8 in fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?distribütör silkar ı arıyorum,ama sanki devlet sırrıymış gibi saklıyorlar fiyatı!fuarda stand görevlilieri bu konuda bilgi verebilir ama yine de tam fiyat ancak nisan başı gibi belli olur diyorlar.fuara gidipte bilgi alan veya sorabilecek birileri varsa çok sevinirim,teşekkürler

asm

Bunun için konu açmanıza gerek yoktu. Silkar'dan yetkili biri de bunu söylemiyorsa diğer söyleyenlerin dedikleri anca lafta kalır.

Devlet sırrı gibi sakladıkları falan yoktur. Muhtemelen rakiplere göre falan bir fiyat belirlenecektir(veya başka sebepler)

Tahminen 3000 ile 3500 ytl arası birşey olur.

ya aslında bende çok merak ediyorum...

ama straıght 150 yarıotomatiği...

arkadaşlar super 8 in fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?distribütör silkar ı arıyorum,ama sanki devlet sırrıymış gibi saklıyorlar fiyatı!fuarda stand görevlilieri bu konuda bilgi verebilir ama yine de tam fiyat ancak nisan başı gibi belli olur diyorlar.fuara gidipte bilgi alan veya sorabilecek birileri varsa çok sevinirim,teşekkürler

fuardaki BABAÇİ ye rica ettim...akşam foto ve fiyat yüklücek buraya...sağolsun...hem straıght 150...hemde super 8...

Son düzenleme:
Bugün fuarda sordum...Nisan ayının ortasında belli olucak ama heralde 3300-3500 gibi bir şey dedi ordaki yetkili

alllaha şükür ya,en azından bir fiyat aralığı alabildik!teşekkürler

motorun 3500 ytl olacağı iddia ediliyor.

resimler mete_han kardeşimin isteği üzerine çekilmiştir:cat:

asm

Gilera Runner vari bir tarzı var.

Benim hoşuma gitti hakkaten.

Fiyatı da 3000 ytl civarı olursa Agility'nin müşterisini kapabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar