Kymco Quannon Naked 125

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yanlış telaffuzda bulunmayalım arkadaşlar.kelimeyi bilmiyorsak değil bilsek bile bi imla kılavuzundan bakmak zor değil .net ortamında. Grenaj onlar :cat:

Pardon beyfendi nerden bildiniz doğrusunun grenaj olduğunu?
Araştırmadan bilmeden hemen balıklama dalmasak iyi olur diyorum.

Karenaj diyorsak bir bildiğimiz var. Bu kelime herhangi bir nesnenin üzerinde ve çevresinde kullanılan kaplama bölümlerine verilen addır. Yani herkesin o söylediği "grenaj" kelimesinin doğru söylenmiş halidir. Bir şeyi 100 kişi öyle döylüyor diye o şey doğrudur anlamına gelmez.

Ha, tatmin olmadıysan aşağıdaki linklere de bir göz atmanı tavsiye ederim.

http://www.motoaktif.com/index.php?option=com_glossary&func=view&Itemid=79&catid=41&term=Karenaj

http://www.dopdolu.net/karenaj.html

http://www.sozlukturkce.com/?aranacak_kelime=fairing

daha başka linkler de verebilirim aam bu kadar yeter sanırım.

Hadi bilmiyosun bari bileni zan altında bırakma!

bende karenaj olarak biliyorum dogru olanı ama toplumda artık grenaj kabul görmüş onu kullanıyorum,tabi bu demek diilki karenaj yanlış olsun aslında hepimizin bu sözcügün orjinaline sadık kalmamız gerekiyo ama zor işte :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ben Konya'lıyım ki Konyalı şiğvesini az buçuk herkes bilir. Ben bile grenaj demiyorum ya! :mrgreen: Yapmayın gözünüzü seveyim.

Neyse konu fazla dağılmasın. Bahsi geçen naked model ülkemizde satışa sunulsa bile sanırım fiyatı biraz yüksek olur. Tekrarlamak istiyorum ki fiyatı oranında satılır.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
alanlar yine ortalama 100km/h zor geçince bir müddet sonra çok hayal kırıklıkları başlar artık forumlarda aranmaya başlarlar arka dişliyimi küçülsem lastiğimi büyütsem egzost mu taksam diye :)

alanlar yine ortalama 100km/h zor geçince bir müddet sonra çok hayal kırıklıkları başlar artık forumlarda aranmaya başlarlar arka dişliyimi küçülsem lastiğimi büyütsem egzost mu taksam diye :)

125 cc. motosikletler şehir içi kullanımı içindir. Böyle hafif motosikletlerle 100km/h geçmek zaten akla uygun değildir. Çok beğendim. 100km/h'yi geçse de geçmese de alırım. Burada esas önemli olan ülkemize gelirmi ve fiyatı ne olur.

gayet güzel bir model, TR'ye gelirse iyi bir satış grafiği yakalayabilir :cat:

jr.

ya konu her anasayfaya dustuunde heycan basıyo haber mi war die =(

Kymco sadece scooter değil vitesli motosiklet modellerinde de iddiasını ortaya koymaya başladı..:cat:

bu motorsiklet turkiyeye getirilirse cbr 125 ten pahalı olabilir cbr 125 ulkemizde hala sene bası dolar kuru ile satılıyor quannon ithal edilirse dolar kuru 1550 den olacagından haliyle yüksek olacaktır.kymco zaten eskiden hondaya mal yapan bir firmaydı simdi ise dünya marketinde hondaya cok yakın fiyatla mal satmaktalar....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şekil ve dizayn olarak çok güzel yapmışlar ama!! kymco'nun viteslileri daha kendini tam kanıtlayabilmiş değil bence...

Güzel motorlar, Türkiye'ye gelirse iyi satış rakamları tuttururlar. Ama bu markaların kopyalama ve esinlenme konusundaki özverileri de artık suyunu çıkardı iki motorda tanıdık gelmiyor mu size? Biraz daha kendilerine özgü bişeyler yapsalar taklit etmek yerine...! Bunu yapabilecek teknolojiye sahipler ana neden hala taklit peşindeler bilmiyorum...?

valla arkadaşlar ne varsa Kymcoda var...bu modelin gelmesi mümkün olursa epey iş yapar gibi...en azından ben markaya güvenim yüzünden alırım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar