KYMCO nasıldır kalite v.s.

Amerika'nın en çok scooter satan markasıdır.
Yine Amerikada Venox modeli 250cc cruiser sınıfının en beğenilen makinesi seçildi.

Italya'da hemen hemen Vespa kadar scooter satmaktadır ki italya scooter'ın anavatanıdır.

100.000km garantisi veren 2 motosiklet markasından biridir. Diğeride zaten bildiğiniz gibi Harley Davidson'dır.

2-3 yıllık konu ama yinede yeni arkadaşlara faydası olacağını düşünüyorum!

Kullanıcı dostu bir markadır Kymco...Yamaha ve Honda'ya dökeceğiniz parça parasının yarısı kadarını ödersiniz Kymco'ya...Yedek parçası bol ve güvenlidir. Belki Yamaha ve Honda kadar evladiyelik plastik parça kullanmazlar ama mekanik kısım olarak onlar kadar kaliteli parçalar kullanırlar. Her şeyden önce Honda ve Yamaha firmaları gibi insanları yedek parça konusunda söğüşlemezler. Unutmadan!! scooter konusunda her zaman ilk tercih olmalıdırlar.:)

3 yıldır hala herkes aynı şeyi yazıyorsa bu zaten kymco nun kalitesini gösterir yürübe kymco kym tutar seni

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
tek kelimeyle kymco yu özetlersek kymconun üstünlüğü tartışılmaz yaşanır

müthiş Bir Motor Honda Yamaha Dan Sonra Gelecek Motor Diyorum Başka Bilmem Ve Japon Malı Motor

yakın bir arkadaşımın var.. kullandım da birkaç kez..
kaya gibi motor.. nereye sürersen gider...

Kymco'yla yeni tanıştım ama iyiki varsın diyorum. :) O kadar kendine güveni olan firmaki hemen hemen her parçasına markasını yazmış.(jant, sinyal, stop lambası, gösterge paneli vs.) Soğuklarda bir çok motosiklet kullanıcısı motorunu çalıştırmakta zorluk çeker maşallah bir marşla hemen çalışıyor:cat: Nereye gitsem meraklı arkadaşlar etrafımı sarıyor çeşitli sorular soruyorlar bende memnuniyetimi belirtiyorum beni tanıyan mahalledeki arkadaşlar abi bu sende evladiyelik olur diyorlar kısacası ben Kymco'nun bir ürünü olan People S 200 den çok memnunum ve yeni model arayışı içinde olan arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

çok eski bi topik bu kymcocuların sohbet mekanına geçmenizi tavsiye ederim orda kymco hakkında bilgiler kullanıcılar tarafından ayrıntılı anlatılır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar