Kymco Myroad 700

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün kymco'nun sitesinde güncellenmiş fiyatlarına bakmak için girmiştimki.Bu müthiş scooter gördüm. Kendisi Kymco Myroad 700 olarak geçiyor.
Resim eklemeyi bilmediğim için(off kim uğraşıcak ya:queen: ) ekleyemiyorum ama bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Sitede fiyatla ilgili bir şey girilmemiş veya ben göremedim ama eğer uygun bir fiyatla satışa sunulursa BURGMAN'ın tahtını sallar(Bence sallamayamazda, her forumda illa scooter dedin mi burgman la kıyaslayacaksın yoka prim yapmıyor)

Teknik Özellikler:

MYROAD 700

--------------------------------------------------------------------------------

Ölçüler 2330 x 830 x 1510
Ağırlık (kg) 268
Motor Tipi Çift silindir 4 zamanlı enjensiyon
Soğutma Sistemi Sıvı
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³) 699,5
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi -
Yağ Kapasitesi -
Sele Yüksekliği -
Max. Güç (Hp/d/d) 55 / 7250
Max. Tork (Nm/d/d) 63 / 5500
Frenler Ön / Arka Çift disk / Disk (ABS)
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 15
Tekerlek Ölçüsü Arka 150 / 70 - 14

Myroad 700i

Kymco markasının yeni etiketi MYROAD 700i; yüksek teknoloji motoru, gösterişli tasarımı, uzun sürüşlere uygun ergonomik yapısı ve güvenlik sistemi özellikleri Kymco’nun yeni öncü modelini tarif ediyor. Mega skuter sınıfında birçok yeniliğe imza atacak olan bu yeni modelde kullanıcının bir süre sonra vazgeçemeyeceği özellikler bulunuyor.

Motor

699 cc, Üstten çift egsantrikli (DOHC), sıvı soğutmalı, yakıt enjeksiyonlu, 4-zamanlı, çift silindir, 8 subap, strok 76,9 mm, çap 75,3 mm, kompresyon oranı 10.5, maksimum güç 55 ps, maksimum tork 63 Nm

Fren sistemi

Bu hızlı skuterı yavaşlatmak için önde 280 mm çift disk ve arkada 240 mm tek diskten oluşan fren sistemi görev yapıyor ve riskli pozisyonlardaki güvenli fren yeteneğini sağlamak için de ABS devreye giriyor.

Süspansiyon :

Elektronik süspansiyon sistemi Değişik yol koşulları veya sürüş tarzına göre, sağ elcikte bulunan butondan 3 farklı konumda ayarlanabilen süspansiyon sistemine sürücü hem park halinde, hemde sürüş sırasında kumanda edebiliyor.

Anahtarsız sistem

Motosiklet sürücüsü için eldiven taktıktan sonra daima problem olan anahtar kullanımı Anahtarsız sistem teknolojisi ile unutulacak. Sürücü skuter’a 1,5 m yakınlığa eriştiğinde çantasında bulunan IC sensörü sayesinde motor çalıştırılmaya hazır duruma geliyorve sürücüye sadece kontak butonuna basmak kalıyor.

Lastik Basınç Göstergesi

Lastik hava basıncı, lastiğin gövdesine monte edilmiş olan sensörle kaydedilen sinyal sayesinde anlık olarak görülebilir. Sistem sürücünün kullanım şekline göre dört farklı kayıt yapabilir. Lastik hava basıncı göstergede kayıtlı olan normal basıncın altında veya üzerinde olduğunda, sürücünün güvenliği için monitördeki uyarı lambası yanıp sönmeye başlar.

Gösterge Paneli

Gösterge panelinde tümü MYROAD 700i için orijinal olarak tasarlanan; dijital micro motorlu ibreli hız ve devir göstergeleri yer alıyor. Göstergenin ortasında bulunan çok fonksiyonlu dijital LCD monitörde ise lastik hava basıncı, süspansiyon sistemi konumu ve yakıt göstergesinin yanısıra km sayacı ve zaman saati bulunuyor. Ayrıca panele yerleştirilmiş olan ve motor ısısı, akü akımı, motor kontrol ayrıntılarında problem oluştuğunda gerekli uyarıyı yapacak olan ışıklar bulunuyor

Üst seviye scooterları bilmem ancak giriş seviyesi ve ortasıklet diye tabir ettiğimiz scooter sınıflarında Kymco tüm japonlara fark atar.. Kullanan bilir.. :wiinkk:

dayanamadın açtın konuyu :) :) resimleri ben eklerim...

kymcomyroad700lat.jpg

myroad70005.jpg

kymcomyroad700i01.jpg

bigkymcomyroad700.jpg

kymcomyroad700i05.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Özgün bir tasarımı yok, yeniyken eski görünüyor.:farao:

:p
evet güzel scooter ama gelirse alan olur mu bilinmez:)myroad'ın konusu vardı http://www.motosiklet.net/forum/yeni-model/51248-kymco-myroad-700i.html

Süpersin Hocam.Bende yeni gördüm.

Alp aslında ben bu konuyu öğlen 4'te falan açtım.Sonradan kymco sayfanıza yazdım ama konu daha yeni açılmış.Tüh kirlettik bütün siteyi:p

sitede canlı dan haber vermemişler ne iş bilen varmı

Ben kymco'yu aradım. 15-16 bin ytl olur dediler ama 3 senedir gelecek diyorlarmış.Daha hala temmuzda gelecek diyorlar.

Özgün bir tasarımı yok, yeniyken eski görünüyor.:farao:

Özgün bir tasarımı yok derken herhalde dış görünüşü hakkında söylüyorsunuz değil mi? çünkü anahtarsız çalışıyor, abs var, youtube daki videosunda artçının ayak koyma yeri çok hoş bir şekilde açılıyor falan.Gayet hoş ufak ayrıntılar eklemişler

Son düzenleme:
hocam yeniyken eski görünmek nası bişey anlatırmısın biras :queen: downtown hakkında da yorum alalım,kymco sohbet sayfasında resimleri :)

Ya sahiden şimdi ön görüntüsüne baktımda alıcı gözle.Ön far tasarımı çok hoşuma gitti. Ama arka taraf biraaz çirkin olmuş sanki

Metehan abiye bak ya.Helal olsun ne adammış be.Adam kymco globalden bakmış herhalde:)

Gerçekten çok güzel bir scooter ama Kymco'nun resmi internet sitesinde modeller kısmında yer almıyor. Kriz ortamında pek Türkiye'ye geleceğe benzemiyor.

Son düzenleme:
Motoplus'da Silkar yetkililerine sordum,Önce saf saf yüzüme baktı birisi,"Myroad 700'mü?" diye sordu.Sonra daha yetkili olduğunu anladığım birine döndü ve sorumu iletti.O'da,"BU model Avrupa'da bile satışa sunulmadı,Türkiye'ye gelmesini şu an planlamadık." dedi.Anlayacağınız bizim için efsane olarak kalacak.Kymco'nunda Türkiye'deki geleceği yukarıda yazdığım yetkililerin eline kalacak.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
20000-25000 tl civarinda bir fiyatı olacaksa getirmeye gerek yok zaten :) bu fiyatlarla yamaha t-max 2009u ve gileranın gp 800 ü kaç tane satıldı türkiyeede çok merak ediyorum

biraz hortlatmak gibi olacak ama bu alet cıkarda guzel bir fiyatı olursa fazerden artcımında istegi uzerine tekrar scootera donmeyi planlıyorum!

supper bir alet daha once xciting kullanan biri olarakta kalitesine gucendigim bu marka hakkında guncel bilgisi olan varmı?

Bunu daha önce görmüştüm süper bir alet frenler abs güçlü bir motor. En önemli teknolojilerinden biride anahtarsız sistem tam ayrıntısını bilmiyorum ama anahtar cebinizdeyken 1.5metre kala motosiklet çalışıyordu galiba süper bir alet. Kymco getirsin almassam:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar