bak üstelik senin ki zannederim movie150 lik ben temmuz ayında istanbuldan çanakkale asosa gittim o zaman denedim ibreyi 130 vurdurdum denemek için yaptım dik yokuşları da genelde 70-90 aralıgı çıktım tabi çanakkale çok rüzgarlı bir yer esinti nin hangi yönden geldigini anlayamassın adeta anafor esintisi varher yönden rüzgar esiyor yola çıkmadan önce kayışı varyatör misketleri miclen 2 latik ayrıca buji hava filitresi yagını degiştim motor canavarlaştı çok güzel yolculuk yaparak gidip geldim
ayrıcada kilom 85 belki sen 45-50 kilolarda isen elindeki aletle en az 150 yi görmen lazım ama herzaman fazla surat tehlike demektir
orantıya vurursak sen 105 kg ile en az 120 vurman lazım ayrıca seninki 150 oluşunuda hesaba katarsak senin o kilonla 130 vurması lazım
Valla benim gördüğüm o hızlar hayal...![]()
105 kiloyum acaba ondan mı gitmiyo![]()
gene servise bir göstersin
21 beygir 200 cc'lik runner düzde en fazla 135-140 görüyor da 125'lik kymco nasıl 135 vuruyor anlamış değilim.Sayın sudabatmayanadam kymco'yu iyi hoş diyebilir övebilirsiniz ama bu kadar abartmayalım lütfen
hayali süratler onlar en fazla 105.....
Ben de biliyorum abi de bilmeyen insanlar cidden inanabilir.Yine dylan 150'lik 16 beygir motor ama düzdeki son hızı 120 (çok iyi açılmış 10-25 bin km arası motorlar 125+) görüyor fakat ne kymco'ymuş bu yaw:queen: