Kymco Like 200i

Kymco Like 200i

Ölçüler U/G/Y (mm) 1940 x 695 x 1135
Ağırlık (kg) 111
Motor Tipi 4 zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³ 163
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 7 lt
Yağ Kapasitesi 1.1 lt
Sele Yüksekliği 780 mm
Max. Güç (Hp/d/d) 12/7500
Max. Tork (Nm/d/d) 12.2/6500
Frenler Ön / Arka Disk / Disk
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 12
Tekerlek Ölçüsü Arka 130 / 70 - 12

Fiyat:5.399 TL

Son düzenleme:
Bence fiyat performans çok kötü, o motora o para asla verilmez. Bi sürü olumsuz yönü var. 200 lük otomatik şanzıman motora 7 lt benzin deposu ufak. 12 jant ufak. sele altı bagaj ufak. Oturuş pozisyonu dizlerin çok fazla kırık olmasından dolayı bence hayli rahatsız. Fonksiyonel olmayan çok sade bir gösterge peneli var. Emsal bi çok modelde bulunan su soğutma yok, hava soğutmalı .
Tamamen ticari, ya tutarsa diye piyasaya sürülmüş bir model bence.

siz ne önerirsiniz 4 zamanlı su soğutmalı 200 cc ye kadar scooter olarak

sym hd evo 200 veya sym joyride 200 i bak bence. Bu iki modelde bu kadar kötü değiller.

ben ilk 125 znu almak istedim ama dış plastik kalitesi oldukça kötü eğer sürekli kulanakcaksanız alınmıyacak bır motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

siz ne diyorsunuz motor hakkında symlere baktım 200 cc leri 7.400 TL o kadar bütcem yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

başka görüşü olan yok mu

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
aprilia scarabeo öneririm 19bg 200cc su soğutmalı,geçen yılın en çok satan scooterlerinden birisi aprilia başlığında scarabeo yorumlarını okumanı tavsiye ederim
http://www.motosiklet.net/forum/mot...l?prefixid=16_Aprilia_Motosiklet&daysprune=-1

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

bu arada kymco like 200i de babamda var, onuda kullanıyorum arada bir ama scarabeo ile kalite ve güç olarak karşılatırılamaz,kesen like200 e yetiyorsa onuda alabilirsin problemsiz motor ama güç düşük

Motosikleti
200 cc 12 hp tam bir vasat rezil bir makine..:farao:

kymco like 200cc değil 163cc aslında ondan dolayıda performansı düşük ayrıca hava soğutmalı ama sağlam motor,arıza problem vermiyor,düşük bütceli olanlar için ideal,bu makinenin like150i diye pazarlanması gerekir aslında

5 bucuk bin tl az para değil düşük bütcesi olan adam için değil demkki
benzinini çok yakıyor karburatörlü
performans yerlerde ps150 ile yokuşta denk geldik vasat
görünüşte fazla klasik

200 lük alıcaksan sym de alınmaz honda ps150 al daha iyi
lakin büyük cant ve 200 lük gücü istiyosan scooterda aprillanınkini almak lazım ama fiyatı ne oldu bilmiyorum
benim gibi naked motor hayaliyle yatıp tutuşan biri için ps150 genede hevesimi kesiyor şimdilik en azından fiyat performans kalite olarak gayet iyi

bu sınıfta aprilla iyi bi secenek gibi duruyor sonra ps150 sonrada sym filan gelir

Motosikleti
5 bucuk bin tl az para değil düşük bütcesi olan adam için değil demkki
benzinini çok yakıyor karburatörlü
performans yerlerde ps150 ile yokuşta denk geldik vasat
görünüşte fazla klasik

200 lük alıcaksan sym de alınmaz honda ps150 al daha iyi
lakin büyük cant ve 200 lük gücü istiyosan scooterda aprillanınkini almak lazım ama fiyatı ne oldu bilmiyorum
benim gibi naked motor hayaliyle yatıp tutuşan biri için ps150 genede hevesimi kesiyor şimdilik en azından fiyat performans kalite olarak gayet iyi

bu sınıfta aprilla iyi bi secenek gibi duruyor sonra ps150 sonrada sym filan gelir

büyük tekerlekli scootere bin sonrada naked e bin o zaman düşüncelerin değişir gibi geliyor bana :)

Türkiyede 250 cc altındaki motorlarda vergi normal seviyede ve yurt dışındaki fiyatıyla aynı fiyata ithal edilebiliyor birçok motor. Bu modelinde Avrupadaki fiyatı 4600-4700 seviyesinde ama bizde 5500 gereksiz yüksek kalıyor.

4600 seviyesinde olsaydı fiyatı o zaman keyifli bir motor diyebilirdik. Ama bu fiyata üstteki yoruma katılıyorum asla alınmaz! F/p oranı yerlerde sürünüyor. İkinci el stış ciddi sıkıntı bu fiyata alındıktan sonra.

Bi de şöyle bişey var Kymco markası dünyada resmen Hyundai ın motor versiyonu gibi bişey. Aşırı agresif indirim kamyanyaları yapan bi firma. Öyle rekabetçi fiyatlar yapıyorki bazı modellerinde...Bu yüzden avrupada Honda yamaha suzuki i ve Piaggio grubunun resmen başbelası konumunda.

Bizde sadece eski agility nin fiyatlarında güzel kampayalar oldu ve 2007 -2008 yılında oldukça popüler olmuştu. geçen yılda 2700 e düştü fiyatı ama modası geçtiğinden yüzüne bakan olmadı..

Bu dünyadaki stratejisini TR de AgilityCity Like 125 ve super8 gibi modelinde yapsa marka bugün çok farklı biyerde olurdu.

Ama Türkiye de Marka olmak ve bir markayı temsil etmek çok farklı algılanan bişey. Felsefe geyet basit !Düzgün pazar oluşturma ve istediğin gibi at koştur:) para para para!

büyük tekerlekli scootere bin sonrada naked e bin o zaman düşüncelerin değişir gibi geliyor bana :)

yok hiç sanmıyorum..
öğrenci olmasam bir dkka durmazdım .büyük inç scooterlarada bindim lakin scooterlarımız ayrı bir kefede
italyada scooter ve motosiklet katogorisi bile ayrıdır
benimkisi zügürt cenesi :p

yok hiç sanmıyorum..
öğrenci olmasam bir dkka durmazdım .büyük inç scooterlarada bindim lakin scooterlarımız ayrı bir kefede
italyada scooter ve motosiklet katogorisi bile ayrıdır
benimkisi zügürt cenesi :p

T-max 500 verelim veya İntegra 700

50-60 beygir kanatlandırırrr bee yaaaw:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar