Kymco K Rider 400. Kymco 'dan 400cc lik çıplak model

Size de çok tanıdık geldi değil mi? Çünkü onun tasarımı Kawasaki ailesinin ER6n modelinin kardeşi sayılan model ER4n tabanlı.

Kymco modelin kalbine hiç dokunmamış ve 399cc lik paralel çift silindirli, sıvı soğutmalı, yakıt enjeksiyonlu, 9500 devirde 42 hp güç, 7500 devirde 37Nm tork üreten bloka modelde yer vermiş.

Şasi,maşa ve egzos modifiye edilmiş ancak yine origin olarak ER4n modeli korunmuş. Süspansiyon ve frenler ise tamamen yenilenmiş.

Ayrıca Kymco modelin farlarını Dual LED ile güncellerken, arka lambaları da aynı şekilde LED ve keskin köşeli bir tasarımla bizlere sunmuş.

Model şimdilik başlangıç olarak Tayvan pazarını hedef almış olsa da, ilerleyen zamanlarda Avrupa pazarında da görme şansına sahip olabiliriz.

kyRtq5.jpg

SVMeOb.jpg

YhWK1k.jpg

OHtjw9.jpg

YVn7TW.jpg

Ekli dosyalar

• Kymco-K-Rider-400.jpg
    Kymco-K-Rider-400.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 23,560
Sanırım Ülkemize gelmeyecek güzel bir model. Şu anda kullandığım motor hariç, uzun süre Kymco venox kullanmıştım .Muhteşem bir makinaydı. İthal edilmeyeceğini öğrendiğim an satmıştım.Umarım yanılırım da gelir :)

umarım türkiyeye gelir ve fiyatı uygun olur ,

-250cc Enduro
- 400cc City Bike sektördeki açık noktalar , yatırım yapan firma kazanıyor , mesela mondial bile ömründe görmediği ilgiyi rx3i ile gördü.

Türkiye'ye gelirse belirli bir müşteri kitlesi bulur. İnazuma'da istediği gücü bulamayanlar için ilaç. Kymco sağlam motor üretir. Güzel de yapmışlar. Konfor da iyiyse geriye fiyat meselesi kalıyor. Bana göre Türkiye'de 18-19 iyi fiyat olur. Bir de @Metehan baksın bakalım bu motora. Ne diyecek...

sanırım kawasakının 300cc maxıscoterını da kymco yapıyor j3 galıba
xctingle aynı

https://www.youtube.com/watch?v=0DhzvqOmXmM

Şu modeller bir an önce gelse artık türkiyede orta sınıfta kocaman bir açık var ama motor üreticileri çok geç kaldı . Yıl olmuş 2016 yapsana 350cc-400cc enduro, sport touring. Çift silindir su soğutmada koy tamam işte. İlla 250ccden bakım ve yakıt tüketimi cok yüksek modellere atlamak zorunda kalıyor insanlar. Fazla teknolojide koyma. Abs yeterli. Kullanım ve bakım maliyeti nispeten düşük olsun. Cokmu şey istiyorum 😀

Motor güzel.
Mavinin rengi iğrenç.Çok basit göstermiş.MT 25 te kullanılan mavi gibi bir ton olsaydı çok daha güzel olurdu.

250'den sonra 600'e geçerken tam bir geçiş motoru yapmışlar bence...Güzelde olmuş hani...

DKN

seleyle depo arasındaki yükseklik farkı hoşuma gitti. gidon yükseltilip 2 yuvarlak far takılırsa şahane olur

Güzel olmuş ama Türkiye'deki Kymco fiyatlarıyla alınmaz. Muhtemelen MT-07 parası isteyeceklerdir.

Bana göre tasarım çok güzel. Renklerde ise herhangi bir problem yok. Tasarım ve renk konusunda herkesin fikri farklı olacaktır. Ninja 400 ile aynı güç ve tork değerlerine sahip. Ninja 400'ün ağırlığı 203kg. K Rider 400 ise 210kg. MT07 ile kıyaslanırsa epey ağır bir motosiklet olmuş. Şehir içi ve şehirlerarası kullanım için iki ayrı motosiklet düşünmeyenlere ve fazla güç meraklısı olmayanlara göre harika bir motosiklet olmuş. Üstelik güçten yana bir eksiklik yaşatmayacak verilere sahip. KYMCO fazlaca varlık göstermediği bu segmette gol vuruşu yapmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

Piyasaya sürüleceği söylenen 650cc hacminde motora sahip modeli de aynı cizgilere sahip. Tasarım güzel değil diyenler bir de alttaki resime baksınlar.
http://www.motorbikemag.es/kymco-er-6n-bikeleaks/
Üstelik açıklanan tüketim değeri 3.43LT/100 km. Piyasadaki daha yüksek cc modellerin bile müşterisini çekebilir. Yalnız KYMCO fiyat belirlerken iyi hesap yapmalı. CB 500F fiyatı, yada ona yakın bir rakam isteyeceklerse Türkiye'ye gelmesine gerek yok.

Bana göre tasarım çok güzel. Renklerde ise herhangi bir problem yok. Tasarım ve renk konusunda herkesin fikri farklı olacaktır. Ninja 400 ile aynı güç ve tork değerlerine sahip. Ninja 400'ün ağırlığı 203kg. K Rider 400 ise 210kg. MT07 ile kıyaslanırsa epey ağır bir motosiklet olmuş. Şehir içi ve şehirlerarası kullanım için iki ayrı motosiklet düşünmeyenlere ve fazla güç meraklısı olmayanlara göre harika bir motosiklet olmuş. Üstelik güçten yana bir eksiklik yaşatmayacak verilere sahip. KYMCO fazlaca varlık göstermediği bu segmette gol vuruşu yapmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

Piyasaya sürüleceği söylenen 650cc hacminde motora sahip modeli de aynı cizgilere sahip. Tasarım güzel değil diyenler bir de alttaki resime baksınlar.
http://www.motorbikemag.es/kymco-er-6n-bikeleaks/
Üstelik açıklanan tüketim değeri 3.43LT/100 km. Piyasadaki daha yüksek cc modellerin bile müşterisini çekebilir. Yalnız KYMCO fiyat belirlerken iyi hesap yapmalı. CB 500F fiyatı, yada ona yakın bir rakam isteyeceklerse Türkiye'ye gelmesine gerek yok.

TR'deki distribütörü UMA.....Bakınız: XCiting 400 fiyatına....Bu fiyata gelecekse-boşuna zahmet etmesin.

KTM 390 Duke fiyatından biraz yukarıda olabilir. Fakat çok yukarıda olursa tuzu fazla kaçar.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Güzel olmuş ama Türkiye'deki Kymco fiyatlarıyla alınmaz. Muhtemelen MT-07 parası isteyeceklerdir.

toprak doyursun gözlerini yav hay allah ya. zıkkımın kökünü istesinler. aklımdan geçenin benzerini yazdım :) motor güzel. ama fiyatı çok önemli. aynı paraya daha güzelleri vardır belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar