Kymco CK125 vs. Yamaha YBR125

tüm bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim. son hızı nedir bilen varmı??
bide bu motor OHV denilen egzantriksiz valf çubuklu teknolojiylemi çalışıyor. ve titreşim sorunu yaratmıyormu bu..130 kilo olması ağır kalmasına sebep oluyormu??

kymco için tavsiye edebileceğiniz bayi ve servisler hangileri ??

ukalalık olarak algılamazsın umarım,bir yanlışlığı düzeltmek istedim;
ohc :üstten eksantrik milli(eğer dohc olursa double yani üstten çift eksantrik milli)
ohv :bloktan eksantrik milli
yani eksantriğin motor içerisindeki konumunu belirten kısaltmalar bunlar,ikisinde de eksantrik mili var,bloktan eksantrik mili olan motorlarda kamların haraketi subaplara itici çubuklar ve külbütör mekanizmasıyla iletilir,üstten eksantriklilerde ise uzun itici çubuklara ve genelde külbütör mekanizmasına ihtiyaç yoktur,parça sayısı biraz daha az olduğu için ohc motorlar ohv motorlara göre biraz daha sessiz çalışır fakat yağlama konusunda daha hassasdır:cat:

bu arada konuya dönecek olursak ybr mi?ck125 mi? ben yaklaşık 20.000 km ybr kullanmış biri olarak kesinlikle ybr tavsiye ederim,kuryelerde 100.000 km hatta daha fazla yapmış olanları çok gördüm,bildiğim motor olduğu için onu tavsiye ediyorum.ama ck125'in de sağlam ve sorunsuz olduğunu duydum fakat kullanmadığım için kesin yorum yapamayacağım:silent:

2 side ŞIK ama bende Yamaha derim satarkende fazla beklemezsin piyasası bayağı iyi.:cat:

ck

abi ben ikisini de kullandım ybr daha ıyı ıvmelenıyo ama ck nın ondan kalır yerı yok arkadaslarında dedıgı gıbı ıkısı aynı kalıte sayılır sadece tıp olarak secmek kalıyo gerı

ck fıyat yonu ile suan cok ıyı

ybr 125 3.450

ck 125 2.250

Bu başlığı ben açmıştım. İkisini de almadım CBF150 aldım geçtiğimiz sonbaharda. Ama CK125 şimdi fiyat olarak çok avantajlı görünüyor.

abi bence kymco ben bir hız denemesi yaptım 130 gördüm yani bu ybr yi havada karada geçer ama konfor diyosan ybr derim

Fiyat tönünden olabilir belki ama Yamaha kalitesi bi başka

Yamahadan şaşmıcan birader.

Motosikleti
Pancar Motoru
yapmayın etmeyin arkadaşlar.tamam kymcho da iyi bi marka ama kıysalama yapman gereken motosikletler çin malları olmalı.ben sıfır 125cc motosiklet almadan yaklaşık bir sene inceledim hepsini.yamaha da karar kıldım.keinlikle ybr nin manevrası dengesi işçilik kalitesi diğer hiçbirinde yok. yolcu ayaklığına balkın en başta.kymchonun arka maşada ve her çukurda artçı havada oluyor.ybr artçı konforunu bile göz ardı etmemiş.bu küçük ama çok önemli bi fark bence.kullanmak gerekli hem ikisini de.kymcho daha sert bi makina,daha konforuz.600 lük bir fazere binen ybr de aynı kaliteyi hisseder.

bunu tartışmanın manası bile yok.

dünya kabul etti; 125 liklerde yamaha ybr (yamaha birillance riding) dünya lideridir. ve başka hiçbir marka veya mdelle kıyaslanamaz:bounce:

motoruna 100.000 km garanti veriyorlar kendim kullanmadım fakat kullanan bir arkadaşım ybr yi aratmayacağını hatta daha iyi perfonmas verdiğini söyledi izmirde servis probleminin olmadığını biliyorum fakat ikinci eli biraz daha düşük ybr artık insanların beynine kazınmış imkanın varsa ybr derim fakat pulsar 125 de sınıfında yabana atılacak makine değil

Kymco ile YBR kalite olarak aynılar çünkü Kymco namı diğer hondandır 30 yıl honda için motor üretmiştir kymconun dezavantajı sert süspansiyonlarıdır kalite aynıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar