Kymco CK 125 Motor gitmiyor yardım :)

Herkeze merhabalar yine akıl almaz sorularla karşınızdayım :cherry::cherry: geçen hafta aldığım 2005 model KYMCO CK 125 model motosikletim var birçoğunuzun bildiği gibi,motosikletim 125 cc tabi yüksek bi performans bekleyemem ama motor bırakın 80 i 60 ı bile zor görüyor tek kişiyken arkadaşlar bunun sebebi nedir çok merak ediyorum çok canımı sıkıyor bu olay hafif eğimli yokuşta 2 kişi max 80 yaptım gerisi olmadı benim bildiğim 125 cc motorlar en kötü 2 kişi 90-100 arası yapar benim alet niye böyle sizce sebebi nedir bi ustaya göstereyimmi tavsiyelerinizi bekliyorum

en yakın motorcuya git derdini anlat,
herşeyi teker teker say arızaların,

Bu Muhtemel Arızan DEBRİYAJ'dan olmalıdır,
Kontrol Ettir...

CK125 i 3 yıl kullandım. Konforlu olmasa da seri ve sağlam bir motordur. Son hızı yukarıdaki videoda gördüğün gibi 120 km/h dir.
Senin motorun neredeyse 10 senelik. Sorununun sebebini ezbere söylemek zor. Fakat hava filtresi, debriyaj, karbüratör, egzostun tıkalı olması veya motorun yıpranmış olması olabilir. Yani iyi bir usta bulman gerekiyor.

Çok masraflı olurmu acaba bana bu işlemler max ne kadar para çıkar cebimden ?

Yag tapasından ufleme varmı kontrol et ıstersen calısırken basınc kaybı yasıyor olabilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar