Şu motor öyle sağlamki..2005 model 20 binde bi ck 125 aldık 2010 yılında bi 40 bin kmde aldığım kişi yaptı ortalama 60 bin kmde o kadar hor kullanılmasına rağmen sayısız yana yatmasına rağmen değişmedik hiç bir yeri kalmamasına rağmen

gene motora birşey olmamişti taaki 60 bin km ye kadar..
Kullanan arkadaşım zonguldaktan geri dönüşte hendek civarlarında motor arıza yapmıştı hendekten pendiğe kadar çektim..( ybr 125 ile ESD) Sorun krank sıkışmasıydı..bilyaları sağlam benim aklıma ilk onlar geldi fakat sorun kranktaymış.. tam tur dönmüyordu bi yerde kalıyor orayı zar zor ayak marşıyla çevirdikten sonra deri kalan kısmı rahat çekilde dönüyordu..
Velhasıl gelelim sadede yeni motor yapildi..Sahibi hazır açılmışken 150 cc silindir takalım dedi 150 lilik motorun krankı da ona uyuyormuş nasıl oluyor bilmem şu an 150 cc olarak kullanıyor ben ybr ile bırak yetişmeyi yanına yaklaşamıyorum ki zaten öylede bi niyetim yok

Sonuç olarak adam gibi binen birisi 100.000 km bu motoru eskitemez ...Ne varki o kadar km yapmak için sağlam bi popo lazım her popo o seleye o titreşime dayanamaz..göster panelini bozabilen tek motordur :mrgreen: aldığımız motorun deposu bile çatladı çıkmasını alıp taktı arkadaş.. emme kaya gibi alet Şu an motorun halini kymco görse motorunu geri alır taiwan a ve müzeye koyar :queen: