sigortayı kontrol et akünün hemen üstünde geçen gün bendede aynısı oldu
sıgortaya baktım sigortam sağlam
sigortayı kontrol et akünün hemen üstünde geçen gün bendede aynısı oldu
sıgortaya baktım sigortam sağlam
dediğm gibi sakin kullanım ve max hıx 80 olculerinde bu tuketımçok güzel ya 10 krş km de yakıyor benimki ama arada devirli arada boş filan 100 ün üstünde basıyorum filan ani hızlanmalar motorun kontrollerini yaptırmalıyım anlaşılan
hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle sorularına severek yardımcı olmaya calısırız elimizden geldiğince
Merhabalar, bugün itibariyle aranıza katıldım, kymco ck 125'imi aldım2005 Model ve 28.000 De motorum
Topic ölmediyse birkaç sorum olacaktı
![]()
arkadaşlar xenon far takmayı düşünüyorum fakat farı eritebileceğini söylediler fikirleriniz ve tecrübeleriniz hakkında yardım alabilirmiyim
Tekrar merhabalar, acemi60 usta, bilgilerin için çok teşekkür ederim, sizin gibi abilerimizden yardım alabileceğimi bilmek rahatlattı beni.
Çamurluğun plaka takılan kısmı gerek bana komple alt çamurlukta sorun yok sanırım, nerden edinebilirim dediğiniz fiyatlarla ?
Bu arada.
Bakıma girdim,
15-40 Bir yağ koydurttum,
debriyaj teli'm çok sertti değiştirttim,
hava ve benzin filtrem de değişti,
zincirim gerildi. Motor güzel oldu sanki daha atak![]()
Sizin motorlarda da KM ibresi hafif titriyormu ? şahinlerde falan olduğu gibi
Evet şimdi iyi oldu debriyajımZincirimi çok germediler sanırım hala tıkırtı var yarın birdaha gerdirmeyi düşünüyorum
Benim vites göstergesinde 3 çalışmıyor içini açıp led'ini değiştirebilirmiyim ?
Bu arada burdaki KYMCO servisi tam bir rezalet, işçilik kalitesi desen sıfır, güven desen sıfır, bilgi desen sıfır, adamlar sym ye suzukinin diye satıyorlar millete, motoranı da aynı şekilde üzerinde sym motoru var diye kakalıyorlar. asla oraya gitmem.
1. CK125'in zincir muhafaza plastiğinin vidaları gereğinden fazla uzun. Zincire sürtünerek ses yapabiliyor. Ben bir kaç tane pul koyarak halletmiştim. Benimkinde tıkırtı değilde sürtünme sesi geliyordu. Zinciri fazla gerdirmeni tavsiye etmem. Zincir 2-3 cm.lik bir salınım payı bırakılarak gerilir. Kendin kontrol edebilirsin.
2. Benim vites göstergelerinin yarısı çalışmıyor. Yaptırmıyorum. Çünkü hiçbir zaman bakma gereği duymuyorum. Ledlerde bir arıza yoktur. Dişli benzeri bir parçası varmış. O aşınınca vites göstergesi göstermiyormuş. Serviste bana söyledikleri bu.
3.Kymco servisine gidip çamurluğu getirt. Onlara taktırman gerekmez. Kendin takarsın. Fiyata www.kymco.com.tr'den baktığını söyle özel fiyat çekmesinler.
fırsat bulunca motorunun fotoğraflarını koy. İyi sürüşler.
Çokmu yüksek bir fiyat söylediler o dişlilere ? Çünkü sadece 3. vites yok. Bu arada bişey farkettim motorda seninkindede öyle mi hocam ? 3 ten 4 e çok güzel geçiyor sanki hiç vites değiştirmemiş gibi ivmelenme falanda çokçok iyi diğer viteslere göreçok hoşuma gitti açıkçası.
en kısa zamanda motorun resimlerini de koyarım
![]()