ck 125 kullanıcılarına bir sorum olacak benim 23 binlerde honda activa 2006 model motorum var ve 2008 model 2binlerde bir ck125 ile takas düşünüyorum sizce nasıldır ck nın satışı ilerde sorun olabilir gibi geliyor, birde ben activa ile 300 km lik yola gidiyorum ck yı alırsam 500-600 km lik yol yapmayı düşünüyorum ck bunu kaldırır mı, ( simdilik ck sahibiyle konustuk 2 hafta içinde netleşecek hersey ilerde topic de açabilirim fakat önce siz değerli kullanıcı yorumlarını merak ediyorum)
kısaca söylemek gerekirse 120 km yol aldım dün 100 ün altına hiç düşmedim tek seferde gittim ki benim motor artık yaşlanmaya başladı 41000 oldu dönüş yolunuda aynı şekilde hatta ara ara 120 üstünde tuttum yağmur geliyor diye sonuç daha hiç yolda kalmadım 2005 modelyolda cbfi bile yoruyor ondan daha az servise gidiyorum 40000 km de 1500 km de bir yağ değişimi 250 ml eksiltme yapıyor satmak için alma satması zor oluyor bu makinayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
ledlerimi taktım fakat sadece parklarda yanıyor ben normal ve uzunlardada yanmasını istiyorum nasıl bağlamam lazım acaba
değişik bir çalışma olmuş aydınlatmaya faydası filan nasıl oluyor aydınatma yetiyor ama güzel sislere benzer birşeyler filan de kötü olmaz daha farklı bir yerlerede montaj yapabilirdin daha hoş duracaktır