- Konu Yazar
ben kulaktan dolma bilgi vermedim. yazdıklarım da 2 saatimi aldı. silip atman üzdü beni. hem zaten amacım Serdar abi ye fikir olsun diye idi.pm olarak attım kendisine ama kendisi buraya da yazmamı istedi.
ck 125 benim burada kullandığım iç lastikliydi. iç lastiksiz dahi olsa ck 125 alınmaz şöyle böyle demedim. 2. el çinli almaya niyetli kişi 2. el bir ck125 alsa tabi ki iyi olur. fakat 3 sene binmeyi düşünen bir insanın da parası varsa daha iyisini alması daha mantıklı olur.eğer diyorsa kişi 1250 liram var 2. el alayım ne alayım tabi ki ck al derim. ama Serdar abi uzun süre kullanacağı için ben ybr yi kendisine uygun gördüm.
titreşim olayında da en çok titreyen çinli motolar ben onda da rahatsız olmuyorum fakat hiç titremeyen varken titreşimli olması rahatsız eder.ayrıca titreşim, sizin rahatsız olmanızdan başka motorun ses ve ömrü açısından kötü bir şey.
hatırlarsan 2000 lira parası olan Mert isimli arkadaşa sıfır ck 125 al demiştim demek istediğimi anlatabildim mi.hatta gidip bayiden motoru seçmiştim arkadaş 50 km yol tepip gelmişti
Bütün yazdıklarını silip atmadım. Ama yanlış bilgileri vermemekte fayda var.
Vardığın sonuç ise doğru. 125cc de YBR125, CBR125 en kaliteli seçimdir.
CK125 bütçesi yeterli olmayan yada motosiklet için fazla para harcamak istemeyenler için en iyi tercihtir. İyi sürüşler.