şimdi kymco kullanalar haftaya bakmaya gidicem active 110 yada 125 derken ck 125inde nerdeyse aynı para olduğunu gördüm ki daha gösterşli motor .. çünkü ilerde uzun yol (200 250 )km yapmayı düşünüyorum genelde şehiriçi
1.kymco kalitelimidir gerçekten..tipi çinliye kaçıyo
2.ck 125 tavsiye edermisiniz yakıtta önemli yoksa activ 110 mu alayım
3.max olursa o kadar para verebilirm 2500 fln taksitle oda zaten
ne diosunuz??? yorumlarınz önemli
selamlar.bu motoru hiç düşünmeden alabilirsin.her marka motor satın aldığında arızalı çıkabilir bu şanssızlıktır.ama böyle birşey olmazsa da hayatının en doğru kararını vermiş olursun.çok abartmaya gerek yok ama bu paraya çok çok iyi bir motor.kaçırma derim.benim motorum 25000 km de 4 yaşında hala kız gibi duruyor.ayrıca şunu söyleyebilirim ki 200-250 km dediğin yollar bana uzun yol gelmiyor.alırsan sen de göreceksin.şimdiden hayırlı olsun
arkadaşlar bu arada unutmadan söyleyeyim ck125 ile ybr 125 arasında seçim yapacaksanız dikkatli olmanızı öneririm.ybr 125 daha seri ve hafif olabilir ama 90-100 km hızla giderken fren mesafesi çok önemlidir.ben ck125 in fern yapıldığında yola nasıl yapıştığını gayet iyi biliyorum.bence ybr de bunu yaşayamazsınız.kullanan tüm arkadaşlarım motorun durmadığını söylüyor.eğer gerçekten böyleyse zaten söyleyecek başka birşey yoktur.
Son düzenleme: