agilitynin daha tasarruflu oldgunu söylemissinz fakat cogu forumda city ve super 8 daha tasarruflu deniyordu... Asm agility knusunda baya tecrübeli ve bilgilisin okuduklarm kadarıylabu görünüş açısından bi sennde yorumunu almak isterim motor la ilgili tek sıkıntım o görünüm.. yukardaki linkte belirttigim gbi kişi cok yukardamı duruyor yksa o mankenden kaynaklanan bişeymidir.
ve sen simdi agility kullanan biri olarak city mi agility mi yoksa super 8 mi onerirsin
teşekkürler simdiden![]()
Şahsen ben artık Agility'nin sıfırına 3500 TL vermem Super8 ve Agility City varken.
Agility'nin görünümü bu 2 motor yanında malesef sönük kalıyor.
Esasında 2006 yılında Agility 12" jantları ve 9.2 hp'lik motoru ile sınıfına farklı bir soluk getirmişti.
Fakat şimdi çoğu Taiwan malı 125-150 cc motor 10 hp'den aşağı değil ve bunların jantları 14",16" gibi ebatlarda.
Şimdi motor alacak olsam SYM Fiddle 2'nin malesef gölgesinde kalan ve piyasaya geç sürülen Kymco Like 125 alırdım.
Agility City ve Super8'in motoru yanılmıyorsam Agility ile (GY8 kodlu olması lazım). City ve Super8'in jant ebatları büyük olduğu için kalkışta biraz gecikme yaşıyor olabilirler ki testlerde de böyle belirtiliyor.
Özetle;
Bayilerden ucuza Agility alınabiliyorsa Agility almalı fakat imkan varsa Agility City, Super8 ve Like 125-200 gibi scooterlar bence daha modern çizgilere sahip.
Bilmem anlatabildim mi?