Kymco Agility Modlama Projesi

Öncelikle Herkese Merhabalar,

17.05.2012 Tarihinde Kymco Agility 125 satın aldım şehir içi kullanmak amaçlı. Hız ve serilik bakımından yetersiz kalıyor. Bu yüzden motorumu hobi amaçlı modlamayı düşünüyorum. Bazı sitelerde bunlarla ilgili parçaları bulmuş bulunmaktayım. İlk siparişimi 1 ay sonra vermeyi planlıyorum. Parça listesi aşadaki gibi olucak.

Parça Listesi;

Ruima Torque Spring +20% - GY6 $9.99
Ruima Racing Cooling Fan, Green - GY6 $19.00
Ruima 3 Shoe Racing Clutch - GY6 $69.00
Ruima Hi-Camshaft - GY6 $49.00
Malossi X Kevlar Belt - Kymco 125 - 795x19.8x30 $49.00

$195.99 + $54.26 Shipping

Performance DC-type CDI GY6 KYMCO Agility $29.00
150cc BIG BORE CYLINDER PISTON KIT for KYMCO Agility 125 $62.00
Power High-Flow Air Filter for Kymco Agility 125 $20.95

$111.95 + $48.00 Shipping

Daha başka yapıbilecek modlamalar varsa bilgilendirirseniz teşekkür ederim... :)

arka kampana frenleri disk frene çevirmenizi ve ön frenide daha iyi bir disk frenle değişmenizi öneririm

arka kampana frenleri disk frene çevirmenizi ve ön frenide daha iyi bir disk frenle değişmenizi öneririm

Evet frenleme sisteminide güçlendiricem tabiki öncelikle daha güçlü bir disk fren kampaması ve daha büyük bir disk düşünmüştüm ama arkaların disk frene çevrilebileceğini bilmiyordum bu konuda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Evet frenleme sisteminide güçlendiricem tabiki öncelikle daha güçlü bir disk fren kampaması ve daha büyük bir disk düşünmüştüm ama arkaların disk frene çevrilebileceğini bilmiyordum bu konuda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

rica ederim :)

evet kampana frenler disk frene dönüşebiliyor ancak bu scooter da olur mu bilmiyorum. sitede bir arkadaşımız cub motosikletinin arka kampanasını diske çevirmişti

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...6-cub-a-arka-kampana-freni-diske-cevirme.html

belki bir ilham verir.

en olmadı arka freni disk olan ve agility 125 e uyacak bir jant aranabilir.

rica ederim :)

evet kampana frenler disk frene dönüşebiliyor ancak bu scooter da olur mu bilmiyorum. sitede bir arkadaşımız cub motosikletinin arka kampanasını diske çevirmişti

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...6-cub-a-arka-kampana-freni-diske-cevirme.html

belki bir ilham verir.

en olmadı arka freni disk olan ve agility 125 e uyacak bir jant aranabilir.

Bence orjinal kampamaların yerine daha iyi kampama balatası yeterli olur bu disk sistemi uydurma olmuş o yüzden düzen tutacağını düşünmüyorum ama ön disk fren sistemini güçlendiricem. :)

forumda aratırsan yılbaşından önce bi kullanıcı hobi amaçlı bws125 modlamıştı
akıl almıcak tayvandan parçalar getirtmişti
araştırırsan bulursun çok faydalı olur

Bunları yapacaksınız peki ya krank ne olacak ? ömrü 3'te bire inecek sıklıkla tam güçte kullanacaksanız. yenisi de 500 lira haberiniz olsun.

forumda aratırsan yılbaşından önce bi kullanıcı hobi amaçlı bws125 modlamıştı
akıl almıcak tayvandan parçalar getirtmişti
araştırırsan bulursun çok faydalı olur

Evet inceledim. Motoextrem Bws'yi bmw yapmıştı :)

Bunları yapacaksınız peki ya krank ne olacak ? ömrü 3'te bire inecek sıklıkla tam güçte kullanacaksanız. yenisi de 500 lira haberiniz olsun.

Evet bu konuyu biliyorum ama daha şuanlık agilityi modlamak için üretilmiş bi kranka rastlamadım. Düşüncem önce normal parçaları takmak daha sonra piston büyütmek o sıra belki başka bir markanın performans amaçlı krankı ile uyan parçaları araştırıcam. İlk siparişini vericeğim bölümle sonra vericeğimi ayrı yazdım zaten öncelikli olarak CVT üzerine modifiyeyi düşünüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şehiriçinde kullanım için agility'in yaptı sürat ve tork yeterde artar.Seninki macera aramak.Yapacağın masrafları topla cbr 125 al derim.

Şehiriçinde kullanım için agility'in yaptı sürat ve tork yeterde artar.Seninki macera aramak.Yapacağın masrafları topla cbr 125 al derim.

Şehir içinde vitesli kullanmayı sevmiyorum. Şuanlık sürekli kullandığımdan 125cc alıyım dedim seneye üniversiteye gideceğimde yazları kullanmak için nexus 500 almayı planlıyorum. o yüzden cbr 125 gerek yok amacım biraz hobi biraz macera :)

uydurma değil kullandığım parçalar 100cc cub a ait 2012 model orjinal parça sadece canta 160 tl vermek yerine kampana içine flanş yaptırdım burada motor tamircisi arkadaşların tamamı turladı görüşleri orjinalinden daha iyi olduğu yönünde sebebinide yazayım fren pedalını orjinalinden 1cm uzun tuttum ayağının ucuyla basman yeterli müthiş bir yavaşlama

uydurma değil kullandığım parçalar 100cc cub a ait 2012 model orjinal parça sadece canta 160 tl vermek yerine kampana içine flanş yaptırdım burada motor tamircisi arkadaşların tamamı turladı görüşleri orjinalinden daha iyi olduğu yönünde sebebinide yazayım fren pedalını orjinalinden 1cm uzun tuttum ayağının ucuyla basman yeterli müthiş bir yavaşlama

Emeğe karşım sonsuz ama bizim burda bu işi yapabilecek usta yok olsa bile uğraşmazlar onun için. :) uygulama fotolarına baktım baya emek savhetmişsiniz :)

yurtdışından sipariş verme sınırın kargo hariç 75 euro, yani 195 dolarlık siparişin çok büyük ihtimalle vergiye tabi tutululacaktır.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen..

yurtdışından sipariş verme sınırın kargo hariç 75 euro, yani 195 dolarlık siparişin çok büyük ihtimalle vergiye tabi tutululacaktır.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen..

Yanlışınız Yoktu Zaten 75€ 90$ denk geliyor ve her seferinde 90$ lık gruplar halinde sipariş edicen ve sadece benim üzerime değil farklı adrese ve babamın yakınlarımın üstüne o zaten bi sıkıntı yaşanmıyor kaç senedir böylelikle alışveriş yapıyorum ebaydan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar