Kymco Agility City 125

Selamlar,

Kymco Agility City 125 hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınır mı, alınırsa kolay satılır mı? Kalitesi nasıldır? Ne kadar yakar? Aynı fiyat aralığında alternatifleri var mı?
Bütçe 2500 tl

:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------

No comment mi diyorsunuz arkadaşlar? :(

hocam bi karar veremedin sende motosiklet işine. scooter seviyorsan gayet sağlam diye duydum

ben motordan anlamam ama bunu bi kackere kullandim iyi bi motora benziyo kullanan kiside memnun zaten az yakiyor imis .

Başlangıç arıyorsun diye biliyorum scooter mı istiyorsun yoksa karar veremedin mi tip için. Sende benim kafada biri tipini goruyorum scooter ı hiç sevmıyorum ben mesela

Evet başlangıç. Süperlight çinli dediler vazgeçirdiler. Scooter alayım dedim trafiğe alışmak için. Onda da düzgün markalar pahalı... Kymco Agility City düzgün motor gibi görünüyor. Fiyatı da ikinci el pek pahalı değil. Biraz tipsiz ama ne yapalım? :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
city modelini alma kardeşim normal olanı al.

aşırı sert süspansiyon

16" jant ile ağlayan bir 9hp scooter..

kymco like modellerine bakmanı tavsiye ederim.

valla kardeşim ben sana şunu söyliyim gönlünden geçeni (başlangıç için uygun olanlardan) alacaksın bineceksin gezeceksin bi eziyeti olursada çekeceksin. Tabi seçimi mantık çerçevesinde yapmak lazım ama sen üstünde mutluyken yok superlight dökülüyormuş yok scooter gitmiyormuş yok ybr tipsizmiş falan alayı hikaye. Benim motorumu da kurye motoru diye beğenmiyorlar ama ben üstüne bindim mi ruhum açılıyor arkadaş, kafam dağılıyor gazi verdim mi istediğim yöne sürüyorum. Daha ne isterim buna şükür. ben bu işe çinli scooterla başladım 44 bin km yaptım 5 bini sanayiye giderken oldu ama gel gelelim kampından tut gezmesinden tut denize gitmesinden tut ne varsa yaptık. Önce gönlünden geçeni belirliceksin sonra temiz bir tane almaya bakacaksın bu iş böyle insanlardan onay istemenin bir alemi yok. sen elimde kalır diye korkarken millet o motorla şuan km yapıyor. (ha elinde kalırsa sonra bana gelme tercihi sen yapıyorsun :p benim tavsiyemde japondan yana ama bütçen kurtarmıyorsa yapacak birşey yok)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar