Kymco Agility city 125, honda spacy 110 , sym fiddle 125 kullanıcılarından yorum !..

Selam arkadaşlar;
Motor kullanmaya 20 sene önce yamaha passol 50 cc ile başladım ardından Vespa px 200 ardından honda beat ve son olarak yamaha cygnus 125 ile devam ettim halen honda beatimi kullanıyorum ama artık 80.000 km de öldü ölücek ve masraf yapıp canlandırmak istemiyorum.

Kymco agility city, honda spacy 110, sym fiddle veya sym vs arasında bir tercih yapmak istiyorum kullanıcılar yorumunu esirgemezse sevinirim.

3 Motorun da kendi göre avantajları var, hiçbiri sizi üzmez diye düşünüyorum. Honda belki yedek parça ve 2.el açısından daha avantajlı olabilir, bunun dışında aşağıdakilerden hangisi sizin için daha önemli bir kriter ise tercihinizi o yönde yapın derim..

Agility City - Büyük jant avantajı, performansı
Spacy - Motor teknolojisi, yakıt tasarrufu
Fiddle - Retro tasarımı

sıfır km spacy modelini yaklaşık 425km kadar test ettim..yakıt tüketimi çok düşük 100kmde 2 litre kadar..eğer yakıt önemli diyosan tavsiye ederim..

bence de yakın mesafeler için az yakan dayanıklı bir scooter istiyorsanız o fiyat bazında spacy 4600 piaggio fly100 4100 tl

benim tercihim agility city'den yana olurdu, performans olarak aralarında en iyisi o

honda nın fren mesafesinden ve tekerlerinin küçük ince oluşundan biraz dengesiz olduğunu duymuştum kullanıcılarından
kymco nunda hondan dan aşağı kalır yanı olmadığına göre kalite açısından ben kymcoyu tercih ederdim şimdiden hayırlı olsun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuyu açan arkadaş motoru almıştır artık

Son düzenleme:
bende arkadaslar aranıza yeni katıldım 2 tane china motor eskittim ve sorunlarından bıkıtıgım için dokulmelerinden artık china olmayan bir motor almayı dusunuyorum honda spacy 110 hem fiyat(3850-4000 TL+150 plaka vs) hem elektronik atesleme olması beni
cekimser bıraktı kyomco agility 125 (3040 TL+150 plaka vs )de parca sıkıntısı tedarik sureci cekimser hale getirdi ama okudugum yorumlar hep 2009 2010 du su an
makyajlı kymco 125 agility daha bana yatkın jant genişliği saglamlık fiyat bayii acısından. hangsini almalıyım mesela honda da ayak marşı yok mazallah sehir dısında kalırm diye elektronik beyn bozulabilir.kyomco manuel olması el marsının yanında artısı ama yakıt olarak honda daha cazip kullanan arkdaslar bana tavsiye verirlerse cok minnettar kalrım saygı ve sevgiler

slm arkadaşlar kolay gelsin honda spacy aldım balıkesirdeki servis ve bayii bi acayip sorunum şu direksyon kiliti nasıl lastikler nasıl kilitleniyor anahtarın altında bi kilit var ama sadece anahtar yerini kapatıyor umarım başka kiliti varmı cvp verirseiniz sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar