Kymco agility 150+ ABS aldım , Fakir dediniz ama aldım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kymco aglity 150+ 2017 model sipariş ettim, Pazartesi teslim olacakmış son2 adet kalmıştı birinide ben aldım, pcx oturuş tipinden sonra biraz farklı geldi ama alışacağımı umuyorum xenter gibi bir motor büyük tekerleri ABS ve sepeti orjinalden var 10.000 tl ye aldım 36 ay kredi çektim baya pahalıya geliyormuş

Detaylı fotolarını ekleyeceğim henüz altıma alamadım sadece test için oturdum

zMOo7g.jpg

XbeNv6.jpg

auPi7C.jpg

hQQJYu.jpg

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben bir önceki versiyonunu kullandım. Biraz sert ama keyifli scooter di. Sanırım Bostancı da eski adı Motostar olan Başak motordan almış siniz. Şimdiye kadar hep memnun kaldım. Özellikle yedek parça temini konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Ellerinde yedek parça mutlaka bulunuyor.

Hayırlı uğurlu olsun, sıfır motor aldığına göre zenginler kulübüne hoş geldin :)

giphy.gif

Hayirli olsun güle güle kullan. Yalnız pazartesiye kadar hala pis bi fakirsin..

allah diğer fakirlerin nazarından korusun. Hayırlı uğurlu olsun, Daha iyilerini de Rabbim nasib etsin. Güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullanınız.

Aldığında kurtuluruz şu ölücü muhabbetinden diyordum ama anlaşılan kurtuluş yok. :queen:

Hayırlı olsun

Vay maaşallah, makina yakıyor he :) Kazasız belasız zevkli sürüşler:rendeer:

mezarcı,hayırlı olsun,ölmüş eşek arıyordun buralarda ama gidip sıfır almışsın.tebrikler

Bu bildiğin fakir motoru yav :queen: Şaka şaka fakir adam sıfır motor alır mı? asıl fakir benim hep ikinci el alıyorum :mrgreen: Güle güle kullan Allah kaza bela arıza göstermesin :)

F54

hayırlı olsun güzel seçim
fakat 150 cc de abs olmasa ne olur ki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Görünüş konusunda değerli arkadaşlar maxi scooter duruşu yok farkındayım lakin büyük tekerli olması ABS olması ve sıfır olmadı

anlayamazsınız.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar