kymco agility 125 ile izmir-konya

ben olsam yapmazdim cunku bIrak ankarayi motor daha izmir in cikisinda belkahve bolgesindeki yokuslarda sisecektir... bide 2 kisi benim gozum kesmedi arkadasim!

Agılıty şişmez...tarih yazmaz bunu dostum...benim 500 metre ötemde Kymco bayisi Mor Motosiklet var...heriflerle samimiyim...servisine kadar kitabını yazarım Kymconun...

agılıty mondıyle ramzeyle karıştırmayalım...bu sınavı bence çok rahat geçer...sabit hız 70-80 le 2 kişi 100-150 km arayla dinlenerk rahat gidersin...KYMCO ya güven...bence muhteşem bir marka...agılıty çok başarılı bir model...tık demez...Tayvanın üstün scooter teknoljisi Hondayada Yamahayada 5 basar...iddia ederim...XCITING lere hiç binmediniz galiba...burgmanı yere göğe sığdıramayan arkadaşlar Xcıtınge binsinler...kaliteyi görsünler...Tayvanlılar scooter üretmek için var olmuş bir ülkedir...ama amortisörler biraz sertdir...oda şasi kısa olduğunda sürücüye sert gelir...

Kymco movie 125 agility 125 den daha ağır daha büyük ama aynı hacimde diğer bir kymco modelidir. Kısacası agility e göre daha kolay şişmesi gerekir... Ben kymco movie ile istanbuldan abanta gittim 280 KM ve sadece yolun yarısında benzin almak için durdum durmuşken yarım saat mola verdim ve sonra tekrar bastım gaza ve abantta durdum bu arada ünlü bolu dağını tırmandım 1000 metre yüksekliğe çıktım fakat en ufak bir şişme belirtisi yaşamadım. Dönüşte iki kişi döndük sadece benzin almak için durduk ve hemen devam ettik tam 280 km yolu hiç durmadan geldik sürekli 80 ile gittik sollamalarda ( kamyon sollamaları ) 100 e çıktığımız oldu ama motor tüm bu yol içerisinde en küçük bir performans düşüklüğü dahi yaşamadı hatta yağ yakan motor yağ bile yakmaz oldu ( usta bunun iyi yağ ile uzun km yapmasından ötürü silindirin kendi kendini honlaması ile cidardaki çiziklerin yok olması sonucunda yağ yakmanın iyice azalması olarak yorumladı ) burdan yola çıkarsak değil öyle 50 km de bir durmak ve motoru dinlendirmek eğer üstünde durabilirsen 500 km bile durmadan gidersiniz benden size garanti :) Tek tehlike yoldaki Otomobil ve kamyonlardır...

Ayrıca Kymco scoteer da honda kadar kalitelidir çin motorlarıyla karıştırmayın :)

Son düzenleme:
sen eylenmek istiyorsun bizlerle ozaman git kardeş git bişey olmaz...

Macera Cesaret İster

Değerli motorcu kardeşim, bir defasında ben de kız arkadaşımı, uyku tulumlarımı, çadırımı, tenceremi tavamı alıp Ankaradan İzmire, ordan Gümüldür, Kuşadası, Efes, Milet, Meryemana ne bileyim Bodrum, Marmaris, Fethiye, Denizli üzerinden yine Ankaraya uzanan 17 günlük ve 2500 km lik bir gezi yapmıştım. Ve altımızdaki motor 8 yaşında 350 cc. iki zamanlı bir Rus motoruydu. Planımızı duyanlar bu motorla Ankaradan çıkamazsınız demişlerdi. Lakin o alet tek bir sorun dahi çıkarmadan 17 gün sırtında o kadar yükü tık demeden taşıdı. Ve zannetmem ki 10 sene sonra bir şey anlatman gerektiğinde konforlu geçirdiğin bir geziyi hatırlayasın. Hatırlayacağın tek şey zorluğuna rağmen yaptığın bu gezi olacak...iyi hazırlan ve yola çık, hem de sevdiğini de al yanına...

Yahu biz burda yorum yazıyoruz da, geziye çıkacak arkadaştan tık yok...sonbahar geldi, gittiniz mi bahsettiğin geziye, anlat biraz...yazık olmasın yorumlara...

arkadaşlar kusura bakmayın bir süredir giremedim siteye. ben kimseyle eğlenmek için yazmadım bun sadece tecrübeleri paylaşmak istedim. bu plan önümüzdeki bahar için. nisan 2008 falan gibi.ama galiba motoru büyütmek istiyorum.

Dostum doğru karar almışsın, agilty çoook sağlam bir motosiklet olsa da uzun yol için uygun değil..Kız arkadaşın inanılmaz rahatsız olurdu..Motosikleti büyüteceksen git derim ben..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar