öncelikle merhabalar, aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 20 gün önce city 125 aldım. motorun görünüşünü çok beğeniyorum sadece ben değil motoru gören herkes tipini çok beğeniyor; ancak yakıtı beni çok şaşırttı 22 tl benzinle 100 km yaptım. Bu yakıt değeriyle benim tüplü arabamla aynı yakıyor.İlerleyen zamanlarda bu yakıt düşer mi? Yoksa motorun deposunda delik mi var, sizinki nasıl 10 tl ye 66 km gidiyor?
öncelikle merhabalar, aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 20 gün önce city 125 aldım. motorun görünüşünü çok beğeniyorum sadece ben değil motoru gören herkes tipini çok beğeniyor; ancak yakıtı beni çok şaşırttı 22 tl benzinle 100 km yaptım. Bu yakıt değeriyle benim tüplü arabamla aynı yakıyor.İlerleyen zamanlarda bu yakıt düşer mi? Yoksa motorun deposunda delik mi var, sizinki nasıl 10 tl ye 66 km gidiyor?
Bakımları düzenli yapılır ve doğru yağ kullanılırsa 50.000km yi geçecektir.[/QUOTE
Motul 10 40 kullanıyordum motul expert scooter u deniyeceğim ama km arttıkça insanın aklına böyle şeyler geliyor. Cevabınız için sağ olun gerçek olarak yüksek km yapmış birisi var mi acaba bazı ilanlarda 20000 e gelmemiş motorlara yeni motor yapıldı yazılmış ilginç.
Arkadaşlar, Başlangıç olarak Agility City 125 alayım mı? Tavsiye eder misiniz? İkinci el ve servisi nasıldır?
Arkadaşlar motorumuzun lastik ebatları mâlum ön: 100/80/16 arka: 120/80/16...
Michelin city grip takılı, bir buçuk yıldır kullanıyorum. Kuru zeminde biraz da pürüzsüz bir asfaltta hafif sert fren yaptığımda kayma yapmaya başladı. Önümüzdeki günlerde değiştirmeyi düşünüyorum.
Metzeler Feelfree olsun istedim.
Yol tutuşunu biraz daha arttırmak için arka lastiği 120 değil de 130 olarak seçip genişliği arttırarak bir fayda sağlamak mümkün mü? (Ya da her iki lastiği de) Deneyen oldu mu acaba?
Merhaba Mehmet bey. Ben de 3 yıldır city grip kullanıyorum. Aynı takımı 3 yıldır kullanıyorum yani. -aslında değiştirme zamanı geldi ama ben yine de bu yazı geçiricem bu lastiklerle- Alırken kaygılarım çoktu. Çünkü kullananlar "kuru zeminde hiç iyi değil, almayın. hatta ıslak zeminde kurudan daha iyi tutuyo" gibi tonla şey söylemelerine rağmen ben aldım. İnanılmaz memnunum. Bundan sonraki lastiklerim de aynısı olacak. Ayrıca bir iki ekstrem durum haricinde hiç kayma yaşamadım. Özellikle panik frenlerde. Sert frenlemede. Acaba sizin fren yapma konusundaki tecrübe azlığı, yanlış teknik vs.den kaynaklanıyor olabilir mi bu durum ?
Bunların dışında lastik seçimi ile ilgili aşağıdaki video sanırım size bir fikir verir. Ben orijinal ölçülerinden şaşmayın derim.
Çoğunlukla motosiklet süren vatandaş, şekil için daha kalın lastik takmak ister. Peki bu doğru mudur? Yol tutuşa iyi gelir mi? Yoksa berbat mı eder? İzleyelim.
http://www.dailymotion.com/video/x1espui#user_search=1
Merhaba Arkadaşlar, Agility city benzin göstergesi sizdede dengesizmi çalışıyor.60 km yol yaptım sadece 1 kademe düştü.(normalde yarının biraz altına düşmesi gerekmezmi) göstergemi sorunlu yoksa, benim motordamı sıkıntı var.