Kardeş elbette ki bir tamirciye göstermelisin...
aynısı benim makinada vardı eski rt 125 te hocam conta değişecek büyük ihtimalle
Kardeş elbette ki bir tamirciye göstermelisin...
İyi akşamlar arkadaşlar genelde sadece okumakla yetiniyorum nisan ayında ikinci el bir agility aldım gayet memnunum kayışı değiştirmek istiyorum süresi ne kadardir orjinali mi iyidir yoksa bi marka tavsiyeniz var mi ilk scooter tecrübem bundan önce vitesli vardı böyle derdi yoktu![]()
Kayış meselesi kullanım tarzına, yük durumuna vs. göre değişmektedir.
Kayışı kontrol etmek lazım belli sürelerde. Kayışta çatlak, fazlaca incelme, ipliklerinin çıkması vs. durumlar gözlemlenmeli.
15 bin km'de sattığım Agility'nin kayışı iyi durumdaydı mesela. 20-22 bin km'ye kadar giderdi muhtemelen. (düzgün kullanırım motoru genelde)
Agility 125'in orjinal kayışı Bando marka. (Kodu: 23100-KEC4-9000)
Alternatif olarak:
Dayco 8172k kevlar 800x20x30x9.6
City 125'in aynı mıdır bilmiyorum. Aynı olma ihtimali yüksek.
Agility'nin üstündeki Bando'nun ebatları yanlış yazıyor kataloglarda. Kymcoforum'da da belirtmiş bir kullanıcı bu durumu.
Dayco'daki verdiğim ebat bizzat Agility 125'in kayışı. Sanayideki kayışcılara Dayco 8172k derseniz size bu kayışı temin ederler. Arkadaşım kayış işi yapıyor oradan biliyorum.
Teşekkür ederim cevabın için aldığımda göstermiştim motoru bu sezon gider demişlerdi zaten ne zaman değişti belli değil 6bin km kadar yapmışım yeni sezona değiştiriym diyorum bu gün servise sordum 97 lira dedi 40 da işçilik dedi ama servise pek güvenmiyorum çin mali bi kayış takmasın sonra orjinal olduğunu nasıl anlarım.
Merhaba,
Acikcasi burada yazilan suspansiyon meselesine katilmam mumkun degil. Motor 7000 de oldugu icin midir bilmem, ama ben suspansiyondan son derece memnunum.
Lastikleri kuru zeminde test ettim bayagi. Bugun de islak asfaltta yagmurda esimle beraber kisa bir gezintiye ciktik. Tabiki daha onceki tecrubelerim geregi dikkatli ve yavas gittim. Ve herhangi bir sorunla karsilasmadim. Acaba islak zeminde cok mu limitleri zorluyor diger arkadaslar ?
Beyler yakıt tüketiminiz ne alemde ? Ben 10 TL ile 40 km yapabiliyorum. (125 City)
Arabam ile aşağı yukarı aynı değerler bunlar...
Beyler yakıt tüketiminiz ne alemde ? Ben 10 TL ile 40 km yapabiliyorum. (125 City)
Arkadaşlar herkese merhaba.Motosikletimde saat çalışmıyor.Bir anda kayboldu sorun neden kaynaklanıyodur acaba bilen varmı?