lastiklerle bu kadar alakalı olması bana yanlış geliyor, sistemin kendisine değil direk lastiklere bakmak mantııksız geldi. başka düşüncesi olan varsa sevinirim. veya benim gibi düşünen kullanıcı varmı.
Merhaba arkadaşlar bundan sonra bende aranızdayım ve bir sorun olursa(Allah korusun hepimizi kazasız belasız yolculuklar nasip etsin inşallah) burada sizlere danışacağım. Yardımcı olacağınızdan hiç şüphem yok. Yaklaşık bir hafta önce Agility 125 aldım. Kırmızı renkli, baba hediyesi. Şu an 250Km civarında sorunsuz kazasız belasız sürüyorum... 2012 model.
Benim şimdi birkaçtane sorum olacak. Öncelikle 90km depo fulledim sonra birde 190'da fulledim ve 3.66 Litre benzin harcadığını fark ettim. 100Km için bu değer norma midir? Çünkü kataloğunda 100Km'de 2 litre harcadığını söylüyor. Tamam hani bunlar en iyi değer ama bendeki harcama 2 katı kadar. Şüphe ettim açıkçası. Aradaki 100Km'deki kullanım ortalama 60-70km/s hızla giderek oldu aradada motoru test için 100Km/s hızlara çıktım. Bu konuda bir açıklama yaparsanız bana sevinirim...
2. olarak motorun 300 bakımı geliyor. Bu bakımda yaptırmamı istediğiniz birşeyler var mı? Benim içim güvenlik önce gelir, tasarrufta önemli onun için ileriki kullanımlar açısından ne önerebilirsiniz bana. Motoru açmak için zorlamak gerekirmi yoksa normal bir kullanımmı sergilemek lazım...
Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler. İyi Forumlar... Yetenek...
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba. Yeni Kymco Agility 125 Kullanıcıyım. 3120 TL ye aldım. 17.05.2012 Tarihinde Aldım Bugün Hayırlısı İle Plakamı Aldım. Şuan İtibari İle 5 Günde 485 Km Yaptım Bugün İlk 500 Km Yağımı Değiştirdim. Yakıt Olarak Performanslı Kullandım Fethiye-Ortaca 2 Sefer Ve Sarıgerme- Ortaca Arası Kullandım Genel Olarak. 65 Tllik Yakıtla 485 Km Yol Gittim. Şuanlık Tek Kişi 122 Km Civarı 2 Kişi 115 Km Gördüm Düzde. Motorun Performansı Gayet Güzel. Şimdilik İzlenimlerim Bunlar. Motoruma Mega White Ve NGK İridyum Buji Takmayı Düşünüyorum. Şimdiden Herkese Teşekkürler İyi Forumlar Diliyorum...
ortaca çok güzel yerde sağa git fethiye sağa git gökova bende köyceğizde kaldık yıllarca.. süper gezilecek yerler var yakında bende kymco bakımlarına başlarım .
yazlıkta kymco var sıfır.. ama babam saolsun 254 km yapmış bile.. yağı değişcek 50 km sonra rodaj..sonra ben gidicem aldığım gibi geyikliden bir çıkıcam asos kumburun ver elini bozca ada..