ya çok salakça bi mantık var, sen yine küçük yerdesin, istanbul da motorunu diyelim x bayisinden aldın, başka bayiye gidince adam ondan almadın diye hiç ilgilenmiyo şaka gibiHatta nie x diyorum ki ... İstanbul Motor a 1 aydır takmış durumdayım acayip uyuz oluyorum, Aydın motordan aldım diye garanti ile ilgili onlara uğradığımda bana aldığın yer ile hallet demişlerdi çok sinirlenmiştim ! dedim sonra senden mi almam lazım motoru benimle ilgilenmen için diye sustu kaldı ... Bi Silkar , bi İstanbul Motor kymco nun yüz karalarıdır...
![]()
Sakın oraya motorunu falan bırakma arkadaş ustası usta falan değil kel zayıf bi adam motorunu seviyorsan sakın !
Merhaba arkadaşlar bende 2005 BWS var birkaç sorunundan dolayı satıp ikinci el Agility City almayı düşünüyorum, 99 dan beri BWS kullanıyorum bu seneye kadar çok memnundum, sağolsunlar serviste mahfettiler motoru, bws den soğudum. Agility City beni tatmin eder mi acaba bws den sonra?
Arkadaşlar motosikletimi üzülerekte olsa satıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-agility-125-kymco-agility-125-31123782/detay
arkadaşlar hepinize merhaba motoruma yağ alıcam da hangi yağı kullanmalıyım kaçlık olmalı yardımcı olursanız sevinirm