Kymco kymco activ 100 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

activ100.JPG

ACTIV 100
Ölçüler U/G/Y (mm) 2000 x 690 x 1080
Ağırlık (kg) 100
Motor Tipi 4 Zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman 4 Vites
Motor Hacmi (cm³) 97
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 4,0
Yağ Kapasitesi 1
Sele Yüksekliği 780
Max. Güç (Hp/d/d) 6.2 / 7500
Max. Tork (Nm/d/d) 6.5 / 5000
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 2.50-17
Tekerlek Ölçüsü Arka 2.75 - 17

--------------------------------------------

Ben fazLa hız yapmasamda hızı seven biriyim ve yeni bir motor aLmak istiyorum. Kymco activ 100'ün kaliteli bir motor olduğunu duydum ve onun kaç km/h yaptığını merak ediyorum. ayrıca; Kymco activ 100 ile Kymco activ 125 arasında kaç km/h oynar.? :silent:
Not; Lütfen honda innova'yı katmayaLım çok iyi motor oLduğunu biLiyorum ama bütçe kısıtLı + 2.el almak istemiyorum ''Şimdiden engin biLgiLeriniz için teşekkür ederim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben 110 kullanıyorum motor 100 falan yapıo ön dişli büyüttm 110 gördüm fakat biraz hor kullandım şimdi parçalarını almak istedim bütün grenajları kırık
1000 dolar tutuyo motor sağlam motor temiz kullanırsan düşmez kalkmazsan iyi. çekiş dede güzel hatta çok iyi dağ bayır iyi çıkıo. fakt,at parçaları çok pahalı ve netteki parça fiyatlarına ve servis ağına iyi bak zaten karar verirsin. (not netteki parça fiyatları servise gelen fiyatlar artı servis kar ekliyo firma direk kullanıcıya parça vermiyo) anlıcan yaram büyük motor alacak arkadaşlara
ben sadece bana olanı anlatıyorum tabi nasıl kullandığınızı bilmiyorum. karar sizin.

Benimkini satıyorum. Son derece temizdir ve düzgün kullanılmıştır. Hiçbir sorunu yoktur. Daha satılık ilanını vermedim, ilk kez buraya yazıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar