kx 250f mi wr250r mi ?

şu anda elimde mondial extreme 200 var. bu motorla yaklaşık 1000 km yaptım ve arazideki performansı yeterli gelmiyor. o yüzden leveli yükseltmek istiyorum. gözüme kestirdiğim 2 motor var kx 250f ve wr 250r .
sorum şu bu motorların bakım aralıkları kısa mıdır ? hergün bakım yapmak gerekir mi ? arazideki performansı açısından hangisi daha üstündür ?

not : sadece arazi amaçlı kullanacağım.yaşım 21

Motosikleti
Kawasaki KLX
şu anda elimde mondial extreme 200 var. bu motorla yaklaşık 1000 km yaptım ve arazideki performansı yeterli gelmiyor. o yüzden leveli yükseltmek istiyorum. gözüme kestirdiğim 2 motor var kx 250f ve wr 250r .
sorum şu bu motorların bakım aralıkları kısa mıdır ? hergün bakım yapmak gerekir mi ? arazideki performansı açısından hangisi daha üstündür ?

not : sadece arazi amaçlı kullanacağım.yaşım 21

İkisini de kullanmadım.
Bunlar birbirinden farklı motorlar. WR ile kıyaslanabilecek motor KLX'tir. Bunlar dual sport olduğundan bakım aralıkları uzundur.
KX "spesiyal" de denen tam kros modeldir, trafikte kullanamazsın. Tabii ki yukardakilerden arazide çok üstündür, bakım aralığını bilmiyorum.

Motor almak istiyorum 0 tecrübe croos enduro tarzı bir motorla baslamak istiyorum ne önerirsiniz herkes Çinli diyor yuki izci 250 var yada ramzey 200 gy ama akıl 2.el klx ten çıkmıyor

Motosikleti
Kawasaki KLX
Motor almak istiyorum 0 tecrübe croos enduro tarzı bir motorla baslamak istiyorum ne önerirsiniz herkes Çinli diyor yuki izci 250 var yada ramzey 200 gy ama akıl 2.el klx ten çıkmıyor

Japon iyidir, ödediğin farkın karşılığını fazlasıyla alırsın. Klx/Crf 'den şaşma, bütçen hangisine yeterse onu al.
Ekipmanı da ihmal etme tabii.

Bütün tecrüben 1000 km ise bulaşma derim birazdaha piş mondial ile sonra al kx yada wr, kx arazide daha iyi, ama bu motor special diye tabir ettiğimiz özel bir motor bakımları saatlik olarak yapılmakta ve 100 - 150 saatte bir piston segman değişimi var(sadece bununla da bitmiyor tabii iş) bakımları ağırdır cep yakar haberin ola, wr birazdaha cep dostu (kx e göre) arazide de iyi iş çıkartır ille de alacağım diyorsan wr derim ben wr de çok iyi motor bakım aralıkları daha uzun (km saatine göre yapılıyor bakımları) , daha ayrıntılı bilgi için kullanım kılavuzlarına bakabilirsin her iki motorun da , yinede para senin karar senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar