Kuzenimin yeni motoru Kawasaki Z-750

iyi günler arkadaşlar uzun zamandır kuzenimin almak için gayret ettiği makinayı 01/01/2011:p tarihinde çok şükür beraber giderek aldık. üç renk vardı siyah,beyaz,turuncu biz turuncuyu seçtik Bence en güzel renk buydu.Yeşilini sorduk Türkiyeye gelmiyormuş ama Z-750 R ın yeşili geliyormuş.İşte resimler..:) resimler aceleye geldi sonra temiz resimlerinide koyarım kask filan 125 likten kalma:p hepsini zamanla alacaz kask mont acil gerekenler

Uploaded with ImageShack.us

güle güle kullansın cok güzel bir motordur tanıdıkca aşık olcak

race sevmeme rağmen tüm motosikletler içinde en hoşuma giden motosiklet :bounce:

kazasız belasız inşallah

asm

Maşallah.

Hayırlı olsun.

Allah kaza bela vermesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kardeşim. :) Çok güzel bir seçim yapmışsınız. Herkesin tarzı farklı tabiki. :)

Cok güzel motor kazasız belasız kullanmanız dileğiyle yalnız o kaskla binmeyin lütfen :)

PAZ

Hayirli uğurlu olsun :) gsr600 ve z750 naked da tek geçerim çok hoş bir motor kazasiz belasiz :)

öncelikle hayırlı olsun. allah isteyipte alamayanlarada nasip etsin.

z 750 güzel motosiklet fakat iki arada bir derede kalmış gibi. ben şahsen z1000 tercih ederdim çok daha vahşi duruyor.

Motor gerçekten çok güzel . Ağız tatıyla, kazasız belasız binmeniz dileğiyle....

esasen bu tarz makinaları pek de sevmem ama çok çok yakın ve eski bir arkadaşım aldığı için bir kaç kez kullanma şansına nail oldum ve gerçekten çok etkilendim. ivmelenmesi kesinlikle mükemmel, lunaparktaki en azılı aletleri bile aratmıyor, dahası frenajı oldukça iyi. üzerindeki oturuş pozisyonu itibariyle güven veriyor.

gülerek, keyifle, kazasız ve belasız kullanmanız dileğiyle...

Allah kazasız, belasız ve cezasız sürüşler nasip etsin. Güzel makina

öncelikle hayırlı olsun. allah isteyipte alamayanlarada nasip etsin.

z 750 güzel motosiklet fakat iki arada bir derede kalmış gibi. ben şahsen z1000 tercih ederdim çok daha vahşi duruyor.

dediğiniz doğru z1000R olsa tadından yenmezde onada çok para istıyolar:) GSR 600 98 beygir Z750 106 beygir 250 cc farka 8 beygir az değilmi sizce :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------

Cok güzel motor kazasız belasız kullanmanız dileğiyle yalnız o kaskla binmeyin lütfen :)

yokk o kask honda cbr 125 den kalma güzel bi kask alcaz bu kafada durmuyo yoksa :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

esasen bu tarz makinaları pek de sevmem ama çok çok yakın ve eski bir arkadaşım aldığı için bir kaç kez kullanma şansına nail oldum ve gerçekten çok etkilendim. ivmelenmesi kesinlikle mükemmel, lunaparktaki en azılı aletleri bile aratmıyor, dahası frenajı oldukça iyi. üzerindeki oturuş pozisyonu itibariyle güven veriyor.

gülerek, keyifle, kazasız ve belasız kullanmanız dileğiyle...

güzel yorumunuz için teşekkür ederim :rendeer:

F54

kardeş siz ne yaptınız ya bu motor alınır mı be rüyalarımdaki motor asfalt ağlar bununla yaa :salut:

Hayirli olsun cok guzel motor ama o motor o kaskla kullanilmayacak degil mi ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------

gerci belirtmissin 125likten kalma diye sorumu geri aldim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar