Hiç yoktan birinin parçasını bulabilirNasıl karşılaştırmalar böyle bunlar yav
Şimdi R25'in o fiyata muhtemel içinden geçmişlerdir; benzer şekilde RKS'yi zaten fabrikadan cıkmadan hazır içinden geçilmiş satıyorlar![]()
250sr dur dur tamam linçlemeyin hemenbu iki motosiklet aynı fiyatlarda mı peki ya biraz saçma gibi ama alacağınız r25 ne alemde olacağı çok önemli
Ne zaman mıdiyosun ki üstünden gecilmiş r25 alıp "birşey cıkar mı" diye dertlenmesi yerine 250sr alıp "ne zaman bişey cıkacak" diye heyecanla beklesin![]()
Ne zaman mıpiyasası var diye kartla sr alıp alıp koydum bir ara garaja hani millet diecast model biriktirir ya ha öyle bakıyordum çünkü bir süre birine binmek durumunda kaldım sr kullanıcıları linçler şimdi ama yok abi ne zaman çıkacağı boşver her bismillah diyip kontağa dokunduğumda bişey çıkıyor maşallah
![]()
Ahahaha eyvallah ama şu clx 700 mü bi motoru var aşırı merak ediyorum her an bi çılgınlık yapabilirim şimdi yiğidi öldür hakkını yemeforumun cf-moto düşmanı olarak sana laf eden olursa bende onlara ederim problem yok![]()
Ahahaha eyvallah ama şu clx 700 mü bi motoru var aşırı merak ediyorum her an bi çılgınlık yapabilirim şimdi yiğidi öldür hakkını yeme![]()
bir arkadaşım da 650mt den çok memnun oda sadece ekranı garantiden değiştirtti o kadar 30kkm de yol yapmıştır en az.ulan bi ben sıkıntı yaşamadım heralde cfmotoyla başıma tek gelen olay ekranın gitmesiydi onu da garantiden 1 haftada getirip taktılar
r25 neyse rs200 de o , her iki motoruda belediye dağıtmış gibi herkesin altında var. O fiyatlara ya çinli alıcaksın ya da bunlar gibi kendini kanıtlamış motorlarıRs200 önermeyin abi, neredeyse herkesin altında oyuncak gibi kalıyor... kız motoru olmuş o öyle söyleyeyim, genç çıtı pıtı hatunlara çok yakışıyor ve çok görüyorum hatunlarda o motoru.
Racing kasa takıntınız yoksa sağlamlığından ötürü dominar 400 ug en mantıklı seçim olur, hem güç olarak R25 ile aynı hemde çok karizma motor ve sağlam motor, masraf çıkarmıyor ve satması da pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
zaten baksanıza sanki belediye dağıtıyormuş gibi herkesin elinde dominar var, tabi 250cc çok görüyorum o ayrı, 250cc alınmasını ben önermem, o ağırlık ile 250cc çok yetersiz kalır.
dominar çok tutuldu, sağlam, ucuz, servis ağı geniş, parça sıkıntısı yok, güçlü ve piyasası var... tabi titremesi ve konforsuz olmasına katlanmak gerek.
edit: motor kullanmayı yeni başlayan arkadaşım 1 ayda 3 kez motordan düştü ama küçük motorlar ile kaza yaptı hep, ona kullanması için benim dominar 400'ü verdim ve çok beğendi, dengesi ve gidişine bayıldı ama oda racing hastası, gitti kendine cfmoto 250 sr aldı ve 1 ay kullandı şimdi satmak istiyor...
yani acemi olmak büyük motor süremeyeceğiniz anlamına gelmiyor, acemi iseniz hız kurallarına uymaya özen göstermeniz gerek.
Rs200 zaten sport touring bir motor, şasesine kadar ns200 ile aynı, yatılacak bir motor değil naked da oturuş poziysonu neyse ondada öyle oturacaksın mecbur. Benimde boyum 1.75 ancak ayaklarımın yarısı değiyor motorun üstünde, r25 e göre çok daha yukarıda bir selesi var.Hem genel acemi hem de motorun acemisiyse insan o gaz kolunu çok çevirmemeli ben kendim bunu tecrübe ettim.
Yazınızda da mantıklı bir yere değinmişsiniz. Boyu 1.80 üstü ise rs200 oyuncak gibi kalıyor ben kendimden biliyorum, boyum 1.83-1.84 falan rs200 de altımda oyuncak gibi benim raider da oyuncak gibi. Rs200'e bir oturdum eğilmeme rağmen kollarım çok yukarıda kaldı, garip bir oturuş pozisyonu oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
RKS'nin servis ağıda iyi değil bisikletçiden bozma insanlara servislik veriyor adamlar
mesela benim burdaki servis şehrin tek servisi (RKS,Bajaj,Tvs,Küba gibi markaların bayiliği var) ancak motoru bakıma götürüyorsun motor soluklanmadan açıp yağı değiştiriyorlar, sıcak bloğa buz gibi yağı koyup kapatıp motoru test ayağına kesiciye falan sokuyorlar o yüzden alıcaksan bile şehrindeki servisi iyi araştır. Servis bulamazsanda işinin ehli bir usta bulmaya bak.