Kuyruk iptali

Motosikleti
Tvs Raider
selamun aleykum beyler oncelikle tekeri donen herkese nazar degmesin
Basliktada dedigim gibi tvs raider 125 motorum var buna kuyruk iptali yapsam sonrasinda katlanmayan plakalik taksam cezasi olurmu bazı yerlerde gordum katlanmayan plakayi kirip ceza felan yaziolar hic yapan varmi veya cevirmeye giren

Aleyküm selam. Ya şu motosiklet üreticileri çirkin olmayan kuyruk yapmayı bi becerseler. Çamur sıyırıcıya tkılac plakalar fena durmuyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Orijinali dışında yaptığın her değişiklik için ceza yersin.
Aşağıdaki videoda üzerinde sinyal ve plaka aydınlatması olan yetkili servis tarafından satılan kuyruğu motoruna takan motorcuya ceza kesildiğini görebilirsin.

plakanın arka lastiğin bitiminde olması gerekiyor diye bi yönetmelik vardı gibi hatırlıyorum. bu yüzden tüm plakalıklar bu kadar uzun ya da arka tekere takılıyor. tekerin hizasına plakayı alırsan katlanır olsun olmasın ceza yiyebilirsin. ayrıca sürüşte risk barındırır, lastiğini yarabilirsin.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
plakanın arka lastiğin bitiminde olması gerekiyor diye bi yönetmelik vardı gibi hatırlıyorum. bu yüzden tüm plakalıklar bu kadar uzun ya da arka tekere takılıyor. tekerin hizasına plakayı alırsan katlanır olsun olmasın ceza yiyebilirsin. ayrıca sürüşte risk barındırır, lastiğini yarabilirsin.
Doğru, yukarıdaki motor da ondan bağlanıyor. Plakayı yan takan HD modelleri de var onlar da aslında böyle bağlanabilir. İş biraz memurun takdirine kalmış, ister görmez ister görür. Ama kanun kural net aslında.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.

Kuyruğu kesik kedilerin sırrı ne?​

Kuyrugu-kesik-kedilerin-sirri-ne-413750.jpg

Sultangazi'ye bağlı Gazi Mahallesi'nde son günlerde kuyruğu kesilmiş sokak kedileri mahalle halkını tedirgin etmeye başladı. Mahalle sakinleri bunun 'büyü' için yapıldığını öne sürdüler.

Son aylarda mahallede kuyruğu kesilmiş sokak kedilerini görenler hayvanlara yapılan işkencenin sorumlularının bir an önce bulunarak, cezalandırılmalarını istiyor. Mahallede esnaflık yapan Harun İrten "Son zamanlarda mahallemizde hayvanlara yapılan işkencenin haddi hesabı yok. Kuyruğu kesilmiş kedi gördüm. Veterinere götürmek için yaklaştım ama korktuğu için benden kaçtı. 1 ayda kuyruğu kesilmiş 12 tane kedi gördüm. Bunu yapan insan olamaz " dedi.

Utku Arif Kavak ise, "2 aydır bu konuyu araştırıyoruz. Konunun kedilerin kara ve gri renklerde olmasından dolayı kuyruklarının belli kısımlarının kesilmesi, yer yer komple kesilmesinden dolayı bunun 'büyü' olduğu kanaatindeyiz. Yaşadığımız mahalle bu tür vakaları daha önce duyduk. Mahallemizde falcılık yoğun olduğundan dolayı sokak kedilerinin kuyruklarının büyüde kullanıldığını düşünüyoruz" dedi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu euro standartlarından dolayı öyle üretiliyordu trafik kanununda öyle bir şey görmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar