Kuyruk iptali..

Arkadaşlar motorun arka çamurluğunu hiç sevmiyorum onu iptal edip kısa bir plakalık taktırmak istiyorum fakat kısa plaklalık internette bulamadım her yerde katlanır plakalık var. acaba katlanır plakalık alıp taksam ve bir şekilde sabitlesem poliste sıkıntı çıkarır mı bana?

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/tex-2311-lux-motosiklet-spor-sinyal-uzatmali-katlanabilir-plakalik-273551186?mkwid=srOBzTyEl_dc&pcrid=184418741675&pkw=&pmt=&ggmktg=PaidSearch*PLA*232251087*47361122864*184418741675*pla**pla-61865531738&rfcr=184418741675&gclid=Cj0KEQjwtu3GBRDY6ZLY1erL44EBEiQAAKIcvgVp_6F4Pul0CanSbc8Rw3gQW8uAyZ_sTEZn3MyiRwkaAonD8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

bu tarz uygulama yapan varmı motoruna?

Plaka orjinalindeki gibi görünür vaziyette sabit duracak şekilde ayarlanırsa durup dururken kimsenin sorun yapacağını sanmam ancak başka bir şeye kıl olup "arabaların cam filmlerine yazılan cezalar" ve "görüldü" denilen kontrole gidilmesi yoksa "trafikten men edileceği" gibi işlem uygulanabilecek bir madde var mı onu bilmiyorum.

Araba ile igili anım: Filmden ceza yazılmış ve "görüldü"ye gönderilmiştim ve iki yıla yakın da gitmemiştim. Sonrasında vizeden de geçtim, çevirmedende geçtim ve men falan edilmedim ancak satarken satamadım, alıcıyı noterde bekletip "görüldü"ye gitmiştim.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Polis sorun çıkarttı diye şimdiye kadar sadece bir konu açıldı.
Yani genellikle polis sorun çıkarmıyor.

Fakat açılan 'Motosikletim Çalındı' konularının neredeyse tamamının ortak özelliği katlanır plakalık ya da oynanmış plakalı motosikletler.

Bir ilgisi olduğundan tam olarak emin olmasam da bu kadar tesadüfün adına pekte tesadüf denemeyeceğini düşünüyorum.
Aman diyeyim dikkat edin.

Alacaksan da bildik bir esnaftan al.

Plaka orjinalindeki gibi görünür vaziyette sabit duracak şekilde ayarlanırsa durup dururken kimsenin sorun yapacağını sanmam ancak başka bir şeye kıl olup "arabaların cam filmlerine yazılan cezalar" ve "görüldü" denilen kontrole gidilmesi yoksa "trafikten men edileceği" gibi işlem uygulanabilecek bir madde var mı onu bilmiyorum.

Araba ile igili anım: Filmden ceza yazılmış ve "görüldü"ye gönderilmiştim ve iki yıla yakın da gitmemiştim. Sonrasında vizeden de geçtim, çevirmedende geçtim ve men falan edilmedim ancak satarken satamadım, alıcıyı noterde bekletip "görüldü"ye gitmiştim.

"görüldü kontrolü" nedir? biraz açar mısınız. İlk defa duyuyorum

Polis sorun çıkarttı diye şimdiye kadar sadece bir konu açıldı.
Yani genellikle polis sorun çıkarmıyor.

Fakat açılan 'Motosikletim Çalındı' konularının neredeyse tamamının ortak özelliği katlanır plakalık ya da oynanmış plakalı motosikletler.

Bir ilgisi olduğundan tam olarak emin olmasam da bu kadar tesadüfün adına pekte tesadüf denemeyeceğini düşünüyorum.
Aman diyeyim dikkat edin.

Alacaksan da bildik bir esnaftan al.

nasıl yani plakayı değiştirmeyeceğim ki orjinal plakayı takacağım üzerine.. sadece onu tutan plakalığın kısa olması daha hoş olur lastiği gösterir diye düşündüm. Plaka'yı asla katlamam hatta bu katlanır plakalıktan alırsam kaynak ile sabitlemeyi düşünüyorum..

"görüldü kontrolü" nedir? biraz açar mısınız. İlk defa duyuyorum

Şöyle oluyor, vize gibi bir şey. Adından tam emin değilim "görüldü" yada "görüntü" gibi bir şeydi. Vize istasyonunda olmuyor. (İzmir için) Tepecik semtinde İtfaiyenin karşısında bulunan trafik otoparkında yapıldı. Diyalog halinde anlatayım.

(Araba İçin)
Ben:Aracım trafikten men görünüyormuş, noterden size gönderdiler.
Polis:Bakalım. (aracın başına geldik.) En arka camdaki film duruyor, onu da sök.
Ben:(Fesupanallah) Ok! Söktüm, tamam mı?
Polis:Egsozunda orjinal değil, git orjinalini taktır gel.
Ben:O egsoz orjinal, eğil bak üzerinde ford logosu bile var, sadece ucunda nikelaj var.
Polis:Ben anlamam kaynak ile tutturulmuş, bu şekilde kabul edemem.

Ben sinirlenince araya alıcı arkadaş girdi gitti polisle bir şeyler konuştu. Polis "tamam sistemden kaldırdım" dedi. Note gittik ve satış oldu. Bunun tam adını bilen varsa yazabilir.

Arkadaşın konuyu sabote etmeyeyim daha fazla. Sonuçta kanunda "uygunsuz ekipman yada aksesuar" anlamına gelen bir madde varsa onu bulup oradan ceza yazılabilir, yok ise yazılamaz. Ben cezasından çok, bu şekilde men ederek kontrole gönderme kısmının eziyetine karşı dikkatli olmak diye bundan bahsettim. Satış günü gerçekten eziyet oluyor.

Tekrar ediyorum, durup dururken buna takacak polis olduğunu çok zannetmiyorum. "Motosikletim çalındı" konularına hiç dikkat etmemiştim ama şimdi düşününce enteresan bir tesadüf olduğunu fark ettim bende.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"tail tidy" diye aratin Ebay'de çıkması lazım. Ben taktım. Yağmur çamurda sorun olabilir ama...

beyler çamurluk görüntü olarak pek güzel olmayabilir ama bir yağmurda yada suya girdiğinizde baştan aşağı su olursunuz. arka çamurluk ha keza orjinalleri bile yetmiyor bazen.

yine de siz bilirsiniz ama çamurluk önemli. her yeriniz çamur olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tam olarak aradığım şey bu. türkiyede yokmudur acaba türkçe isimi nedir bunun?

Hic bilmiyorum ya. Burada da "katlanir plaka" diye bir sey yok... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

beyler çamurluk görüntü olarak pek güzel olmayabilir ama bir yağmurda yada suya girdiğinizde baştan aşağı su olursunuz. arka çamurluk ha keza orjinalleri bile yetmiyor bazen.

yine de siz bilirsiniz ama çamurluk önemli. her yeriniz çamur olur.

Motosikletin orasi burasiyla oynamayi sevmem ama bunu taktim...

yoshimura_fender_eliminator_kit_ktm1290_super_duke_r201402015_black_zoom.jpg

Yoksa durum bu:

ktm-rear.jpg

Yagmurda cok surmuyorum zaten...

Hic bilmiyorum ya. Burada da "katlanir plaka" diye bir sey yok... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Motosikletin orasi burasiyla oynamayi sevmem ama bunu taktim...

https://www.revzilla.com/product_im..._ktm1290_super_duke_r201402015_black_zoom.jpg

Yoksa durum bu:

https://cdn.rideapart.com/wp-content/uploads/2013/09/ktm-rear.jpg

Yagmurda cok surmuyorum zaten...

ağam allah affetsin tail tidy olmadan inanılmaz çirkin şu orjinal kuyruk muhabbetleri. iyi yapmışsın.

Bende katlanır plakalık aldım ve çok sıkı hareket etmeyecek şekilde sabitledim. Şuana kadar hiçbir polis sıkıntı çıkarmadı , hatta sürekli muhabbet ettiğim bir polis böyle daha iyi olmuş diğeri kötü duruyordu dedi. Durup dururken kimse sorun çıkarmaz eğer plakayı katlamazsan.

Hala birsey bulamadim. Bende motoru degistirmeyi hic sevmem ama kuyruk gercekten cirkin duruyor.. hicbirsey bulamazsam cikan kuyrugun deliklerine tam olan katlanir plakalik alacagim..

Bu ürünü kullanıyorum. Ancak katlanır olarak değil, sabit pul ile. Çevirmede memurlar katlamak için ne kadar uğraşsa da plakanın kendisi yamuluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar