Kuyruk altına çanta olur mu ?

Herkese selam motorum pulsar 150NS. arka, yan, depo üstü çantaların haricinde kuyruğun tekerle arasındaki kısıma malum ağırlıktaki 1 buçuk metre olan tersane zincirini (grade 80) koymak için sadece zincirin sığabileceği boyutta kuyruğun alt kısmındaki yere bi çanta yapılsa ne gibi bir zarar oluşturabilir?
Nkq7vQ.jpg

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Amortisörün hareketi hesaba katılarak koyulabilir.Yalnız o çanta düşerse yada içindeki zincir o çantadan çıkıp tekerleğe dolanırsa hiçte hoş sonuçlar çıkmaz ortaya.

defacto da güzel çantalar var 20 tl sırt çantası

bu kadar maceraya gerek yok

sırt çantam var ama bir kere denedim çantada taşımayı sonuç felaket. metal bi kutu yapılıp sele altından veya şaseye bağlantıyla olabilirmiş gibi geliyor..

Arkadaş hakaret etmek istemiyorum da... Bu kadar mi dusuncesizsiniz yahu. Tak da gor kuyruk altina canta olur mu...

Arkadaş hakaret etmek istemiyorum da... Bu kadar mi dusuncesizsiniz yahu. Tak da gor kuyruk altina canta olur mu...

Ne diyeyim hak verdim açıkcası :mrgreen: Topcase takın yada yan çanta takın ama kuyruk altı çanta nedir yahu :) Benim fikrim bajajlara 3 lü çantanın çok yakıştığı yönünde :cat: 3'lü çanta ile hafif bir enduro havasına giriyor makina ..

Aliexpres gibi sitelerde artçı koltuğuna sabitlenen güzel çantalar var.

Pulsar'ın süspansiyonları esnemediği için çanta ezilmez ama çamur olur yine de.

motora 3 lü canta taktınız yetmedı depoustu canta taktınız yetmedı sırt cantası taktınız yetmedı bacaklarınıza mınık cantalar taktınız yetmedi

kuyruk altı kaldı demek yohhha.. :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar