Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kütahyadan sinop ve geri dönüş grand eagle 250 ve celik crown 150
herkese teşekkürler yorum için... arka dişlinin saplamaları yumruk büyüklünde mıcırlı bir yolda koptu ben yardım için 18km ilerideki erfelek ilçesine gittim geri döndüğümde arkadaş bildiğimi zçamaşır ipiyle dişliyi sabitlemiş ve 5-10km hızla bana doğru geliyordu yaşadğımız tek sorunda buydu
vay canına hala sinop tamısınız arkadaşlar neden haber vermedınız aşkolsun ya karşılar misafir ederdik tanışırdık eger gitmediysenız haberleşelim gitti iseniz de artık allah yolunuzu açık etsın kazasız belassız gidersiniz inşallah :cat:
Tebrik etmek yeterli değil,bu keyfi yaşamış olmanıza diyecek bir şey bulamıyorum ,varolun:cat:dilerim ayni hızla yeni geziler ve fotograflarını yollarsınız ,sağlıcakla
Zaman zaman 150 cc lik bir motorla hele çin kökenliyse uzun yola çıkılamıyacağını yada çıkılmaması gerektiğini söyleyenlere en iyi yanıt,varolun..
valla bazı arkadaşlarında dedşiği gibi yaşamak lazım ömrüm boyunca unutamayacağım bir geziydiii.. kimsde motorundan korkmasın çin de olsa bakınca gidiyor..