cuma günkü çay içme toplantımız gayet güzeldi, hele bi de son bardak çayı trafik şube de içince deme keyfimize

polislerin çayı daha mı güzeldi ne? ama ben genede o çayı bi daha içmemeyi yeğlerim. 7 motorluk konvoyun en güzel görüntüsüne sahip olan yeri tabiki konvoyun en son sırasıydı. ama konvoyu çevik kuvvet copu 4. sıradan itibaren bıcak gibi kesince anladım ki en arkadan gelmek hiçte zevkli değilmiş :queen:
not: bugün spor salonunda polis gücünün voleyboll maçına gittim ve emniyet müdürüde ordaydı(şu malum passat). baya bi ekip aracı ordaydı ve bi tane trafikçi polis memuruyla uzun uzun geçen akşam ki olayı konuştuk. polisin kendiside motor sevdalısı, hatta polis teşkilatının f-650 sini kullanıyomuş. önümüzdeki ay içerisinde trafikçi motorize ekipler yollara çıkacakmış(ybr 250liler dahil).kendiside f-650 yi kullanacağı günü iple çekiyomuş. neyse lafın kısası cuma akşam ki olayda yanlış anlaşılma olmuş dedi,ve sizin gibi koruması ve evrakları tam motorcuları hep görmek istiyoruz dedi. ayrıca emniyet müdürüne bi randevu tarihi alıp naçizane bir çiçekle

makamına çıkmamızı ve sıkıntımızı anlatmanız gerek olduğunu, kurallara uyan bir motor grubu kütahyada bazı ön yargıların değişmesini sağlayabilir dedi. motor sevdalısı bu polis memurunun tavrı bence samimiydi.
artık coplarla durdurulmak istemiyorsak bişeyler yapmamız gerekecek.
buarada dün nöbetçiydim, Alp buluşma çağrını yeni gördüm yoksa pazar pazar katılırdım gezinize