[Kütahya - MT]

hoooop milleeeet herkese selam olsun nasılsınız bakalım yauv kafayı kırcam günlerden pazar ortalık günlük güneşlik ben çalışıyorum motor depoda yatıyoo oooooff of :pr: neyse elbet bigün bizde tatil yaparız
bu arada mustafacım geçmiş olsun bugün itibariynen ayvayı yedin :queen: şaka bi yana allah mesut etsin.
mrock benim regali veriym size temiz 3000 de daha
ümitcim sitede senin reklamlardan geçilmiyo ha her mesajın altına yapıştırmışın reklamı reklma bedeli alıcaz senden haberin olsun :queen:

mtk

kütahyadaki profesyonel kroscular her zamanki gibi çıkmışlar yine :)

bi dolaşayım dedim 10-12 tane motorcu toplanmışlar ziyafet çekiyorlar.. ee motorlara bakılırsa hak etmişler doğrusu.. motorlar görünmüyor çamurdan :) foto makinem olsa çekerdim.. neyse artık bi dahaki sefere..

mesela 11 kasımda biz otururken onlar zirve yapmışlar :) :
30724937bj6.jpg

hoooop milleeeet herkese selam olsun nasılsınız bakalım yauv kafayı kırcam günlerden pazar ortalık günlük güneşlik ben çalışıyorum motor depoda yatıyoo oooooff of :pr: neyse elbet bigün bizde tatil yaparız
bu arada mustafacım geçmiş olsun bugün itibariynen ayvayı yedin :queen: şaka bi yana allah mesut etsin.
mrock benim regali veriym size temiz 3000 de daha
ümitcim sitede senin reklamlardan geçilmiyo ha her mesajın altına yapıştırmışın reklamı reklma bedeli alıcaz senden haberin olsun :queen:

walla abicim ciddi ciddi regal raptor arıyoruz arkdaşa. uygun bi zaman ve yer söyleyin siz gelelim raptoru görmeye. tel no mu vereyim ben 544 393 18 31

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cezamız neyyse cekerız be zekı abı..:queen:p oderız artık napalım..:queen:

zekicim ben biniyom senin yerinede motora sen hiç canını sıkma
alp bak senin motoru verelim arkadaşa olur bu iş

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar motosıklet fuarına otobus organızasyonu olsa , hep beraber gıdılse ,pazar gunune yapılsa plan , fıkrınız goruslerınız n olur weya o sekıl gıtmeyı dusunurmusunuz acaba?..lutfen degerlı fıkır we goruslerınızı yazmanızı rıca edıyorum sızlerden... _ümit_ _arzum motosiklet_:cat:

merhabalar
ben hafta sonu esk'den getirmeyi planlıyorum motorumu hemde sizinle tanışmak istiyorum. haftasonu bi plan yaparsanız gelmek isterim...

arkadaşşalr ilgilerinize teşşekkür ederim bahsettiğiniz 125 KT bana pahalı geldi , walla bana 125 KT sini fotosunu gönderen arkadaş çok istemiş fiyat , ben o fiyata alacak olsam bizim burda GEDİZde 950 milyona var alacak olsam onu alırım yani bu kT ler bu fiyatlara arkadaş çok pahalı istemiş ( 1450 YTL ) hatta o dediğim motorunda sahibinden.com da ilanı var isterseniz bakın alacak olsam onu alcam ama mondial yada kanuninin 100 lük modelleride olabilir ilginize tekrar teşekkür edrim ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
598 aykut kardes 950 ye kt arıosan , o zaman 500 lırayada 100 luk arıyosun demektir..sızın orlarda pıyasa dıbe wurmus galıba..

abi;
hisar altı çay bahçesi
hisar çay bahçesi
azot parkı
şeker fabrikasının(secret garden)
hıdırlık çay bahçesi
bunlar var birini seçelim.olmadı ismailin yanına gideriz abi?

Son düzenleme:

mtk

akşam ders var gelemem.. ama pazar günü bi hafif yollu dolaşsak çok iyi olur. ben pazar günü 15:00 gibi boş vaktim var.. organizasyonu ayarlayın işte...

edit: aslında istanbul işini de konuşurduk ama bu hafta sonu da gelemem malesef; şehir dışındayım.. sonraki günler..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar