desek ne iyi olur abi motor yatıyo ben sıkıntıdan ölüyorum..He kelebekler ışık görüncek az kaldı...
Mudanya'mı dedi birisi...:mrgreen:
:cherry::queen:
arkadaşım tren istasyonunun karşısında TATA bayi var orası. mustafa abi motorun tekrar hayırlı olsun. regal vardı sahibine verdik tekrar. gel çeşit bol olmasada temin ederiz istediğin markayı ikinci el tiger yok maalesef şu anda.
2004 model kawasaki kle 500 var.
sayın mrock...bı abımızde regal raptor war..satmadıysa duruyor hala..su an telefon numarası yok ama merak edersen yardımcı olabılırım..:cat:
_ümit_
Hadi mudanya yolcusu kalmasın...Hadi mudanya yolcusu kalmasın...
::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::
tabı kı mrock..beklerım..geldıgınızdede motoru gorebılırsınız..yardımcı olabılırsek n mutlu bıze...:cat: _ümit_
regal vardı. geçen hafta verdik.
abi mudanyaya ne zaman gidiyoruz. havalar iyi olacak biraz pazar gidelim hadi millet.
arkadaşlar izmire gitmek isteyen arkadaşlar yarın saat 09:30 da afyon yolundaki yurttan sonraki totalda olsun unutmayın hareket saati 09:30 herkesi bekliyorum
arkadaşlar izmire gitmek isteyen arkadaşlar yarın saat 09:30 da afyon yolundaki yurttan sonraki totalda olsun unutmayın hareket saati 09:30 herkesi bekliyorum
olur abi arkadaşa mesaj attım bakalım.