[Kütahya - MT]

Selamlar Kütahya MT nasılsınız bakalım...İnşallah keyifler yerinde kasklar kafadadır...Şu festivaller bi başlasında toplanıp gidelim millet motor sürüsü görsün...Eskişehir MT'den sevgiler ve saygılarla...:rendeer:

Olur inşallah, bakalım biraz daha düzelsin havalar. Arzular şelale...

Alp bu arada yer ve zamanı söle düzenleyelim. Bugün olsun, akşam olsun,
herkes gelsin virgül çay içelim nokta:cat::queen::mrgreen::cherry::wiinkk::bounce:

100 sayfamız hayırlı olsun bu arada herkes müsait olursa;
Cumartesi___saat: 20:00
diyelim ne dersiniz.saatte ve yerde değişiklik yapalım ben ortaya bişey atayim dedim.yer olarakta karavan nasıl????????

100 sayfamız hayırlı olsun bu arada herkes müsait olursa;
Cumartesi___saat: 20:00
diyelim ne dersiniz.saatte ve yerde değişiklik yapalım ben ortaya bişey atayim dedim.yer olarakta karavan nasıl????????

Ben gelemeyebilirim Cumartesi. Büyük ihtimalle şehir dışında olacağım.:cat:
Bugün olsaydı tam süper olacaktı. Fikir değişirse telefon lütfen Alp...:bounce:

şöyle gündüzden olsa motorla tur atalım sonra çay içeriz demiştim ama 20.00 da olur ben gelirim.

mtk

100.sayfamız hayırlı olsun..
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz..
misafir arkadaşlar hoş geldiniz..
gediz'li arkadaşım kask takmalısın bence :)

bugün saat 20:00 de karavan da olmayı deneyeğim..

edit:bu akşam gelemeyeğim için özür diliyorum. başka işler çıktı malesef..

Son düzenleme:
Ehliyetim var henüz yeni aldım ama şehir dışında sevte edemedim yaz gelince nerelere gezileriniz var GEDİZ den katılmak isteriz :) motorlarımız 100 lüktür ... iyi günler

şeyy bide bu foruma nasıl foto koyabilirim fotolarımızdan birkaçtane göndermek isterdim

KAsk inşalhh moto alınca takıcam :pr:

Son düzenleme:
hadi 100 üncü sayafamız hayırlı olsun alp hala sen motoru çıkarmadınmı ben bi haftadır motosikletle geziyom beyler yeter bu kadar sessizlik lafla olmuyo hadi bi organize olalım artık

Hadi beyler... ::alkiis::hadi beyler...::alkiis::
Anaaaaaa bu iyi olmadı ama neyse.
Kendinize gelin arkadaşlar.

GEdizden aykut , bu yaz nerelere gezi düzenlemeyi düşünüyosunuz , hatta Tüm kütahyalı motoseverlerle bi toplanma olabilirmi haberdar olmak isteriz
G/43 SEFİH ÇOCUKLAR www.kepez.blogcu.com

aykut bizim geziler 1 hafta önceden veya pazar toplandıgımız da kararlaştırıyoruz.ama nete mutlaka yazarız.takipte ol.

Kütahya mt are you ready!!!

mrb sizin grubunuzda ne tür motorlar var birde gezilere giderken yolda en fazla kaç Km hızla gidiyosunuz ben mayısta mondial 100 KH veya 110 luk almayı düşünüyorum sizin hızınıza yetişebilecekmiyiz.. iyi günler ::mrgreen:

haydi beyler basın marşınıza artık bakmayın siz soğuğa bahar gelio yavaştan;):cat:

yeni gelen arkdaşlarda hoşgelidiniz buarada...

arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum. havalar tekrar soğudu. marttaki fuara motorlarla gidelim derim. birde motorsiklet almak isteyen arkadaşlar varsa fiiyatları çok düşürdüm. son 2 yılın en düşük fiyatları 250 cc ye kadar her çeşit motorsiklet var. takas yaparız. kaçırmayın bu fırsatı.
havalar biraz ısınınca kısada olsa bir organizasyon yapalım.

mrb sizin grubunuzda ne tür motorlar var birde gezilere giderken yolda en fazla kaç Km hızla gidiyosunuz ben mayısta mondial 100 KH veya 110 luk almayı düşünüyorum sizin hızınıza yetişebilecekmiyiz.. iyi günler ::mrgreen:

600 lük suzuki var. 240-250 ile filan gidiyoz. Gittiğimiz yerde bekliyoz. Son kişi geldimi tekrar yola çıkıyoz. Sonra herkes serbest...:):mrgreen::p:cherry::queen::wiinkk: :bounce::cat:

arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum. havalar tekrar soğudu. marttaki fuara motorlarla gidelim derim. birde motorsiklet almak isteyen arkadaşlar varsa fiiyatları çok düşürdüm. son 2 yılın en düşük fiyatları 250 cc ye kadar her çeşit motorsiklet var. takas yaparız. kaçırmayın bu fırsatı.
havalar biraz ısınınca kısada olsa bir organizasyon yapalım.

siz motosiklet satışı mı yapıyorsunuz yeriniz nerde??bi arkadaşıma 2.el kanuni tiger arıyoduk da ve başka bi ark. da dragstar 650 arıyoruz.

600 lük suzuki var. 240-250 ile filan gidiyoz. Gittiğimiz yerde bekliyoz. Son kişi geldimi tekrar yola çıkıyoz. Sonra herkes serbest...:):mrgreen::p:cherry::queen::wiinkk: :bounce::cat:

tabi tabi benim hyocanda 14000 devirde 240 görüyo zati ehe ehe :D :D :queen:

yok walla bu hıza bende yetişemem zira benimkide max. 145-150 yapıo :D:bounce:

Son düzenleme:
Tüm arkadaşların sevililer günü kutlu olsun... ben motorumla bu günün tadını çıkaracağım motoruma hediye olarak yepyeni bi benzin aldım.. tazeymiş :D

arkadaşım tren istasyonunun karşısında TATA bayi var orası. mustafa abi motorun tekrar hayırlı olsun. regal vardı sahibine verdik tekrar. gel çeşit bol olmasada temin ederiz istediğin markayı ikinci el tiger yok maalesef şu anda.

2004 model kawasaki kle 500 var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar