[Kütahya - MT]

almacidan selamlarrrr!

Almanyadan Kütahyali motosikletcilerin yeni yilini kutluyor ve hepinize mutlu, saglikli ve bol kazancli yeni yil diliyorum.
Allah kazasiz belasiz yenisine erdirsin.

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sayfada yine kimse yok. Nerelerdesiniz yavfffhuuuuu!!!
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava soguyunca ınternettede arızalar cogalıyor demek kı...:rendeer:

şöyle bi toplanıpta çay felan içsek te bol muhabbetli bi gece geçirsek ne dersiniz?

hemen abi::asker::
cumartesi saat 20:30 nasıldır.mekan olarak karavan.ne dersiniz.

selam kutahya mt baktımda öbür mt ciler habire geziyor adamlar sogukta 200 km ustu yapıyor şu yaz gelsede bizde şöle bir gezi yapsak bakıyordum motorumun hacmi kucuk ve scooter oldugu icin yakınıyordum gördümki hızlı motorların yanında scooterli arkadaşlarda gitmiş içim rahatladı......

şöle yaz gelsede gezssek mangal falan yapsak bugunde askerlik celp lerine baktım kasımda gidiyormusum hem üzüldüm hemde sevindim

sevinmemin sebebi yaza motorlarla girmek gezmek hep beraber üzülmemin sebebi ise herkesten daha aşşa tertip olacam ezecekler ya hadi hayirlisi....

selam kutahya mt baktımda öbür mt ciler habire geziyor adamlar sogukta 200 km ustu yapıyor şu yaz gelsede bizde şöle bir gezi yapsak bakıyordum motorumun hacmi kucuk ve scooter oldugu icin yakınıyordum gördümki hızlı motorların yanında scooterli arkadaşlarda gitmiş içim rahatladı.....

bu 200 km yapan arkadaşlar gelip bi kütahya da yapsınlar o 200 km yi de görelim....

her türlü organizasyonda VARIM.. (mudanyaya gidelim...bi öneri)

:cat: Selamün Aleyküm Motor Milleti Insanları
Organize .. Işler Bürosu Amirlerinden Aplion şef Roadstar Motoru Olan Ayarsız Kardeşin Teklifine Katılıyorum !!!!mudanya Diyorum Da Bişey Demiyorum .
Amma Velakin Havaların Soğukluğu Nedeniyle Cumartesi Karavanda Görüşürüz Sonra Da Ilkbaharın Ilk Günlerinden Itibaren Gezilere Başlarız Inşallah
Gereği Bilgilerinize Arz Olunur:queen::queen::queen:

mudanya ya gidemesekte mudanya olayını millete aşılamışım:mrgreen:
tamamdır o zaman cumartesi günü karavan cafe de görüşürüz.

bu 200 km yapan arkadaşlar gelip bi kütahya da yapsınlar o 200 km yi de görelim....

her türlü organizasyonda VARIM.. (mudanyaya gidelim...bi öneri)

valla senın dediginde dogru kütahya gibi kışı soguk olan yer yokdemi...

valla bugun hava süperdiyaa güneş çıktı şöle bir tur atayım dedım anahtarları kaybetmısım artık abimin gelmesını beklıcem anahtarlar onda :queen:

Arkadaşlar motosiklet kıyafetleriniz yoksa sakın binmeye kalkmayın,
yok içlikmiş, yok iki kat üç kat giyindim, bunlar hikaye... Soguktan
gözünüz donar :mrgreen:sonra. Aman dikkat.
Cumartesi karavana geliyoruz arkıdeşler...
Görüşürük...
Ben örtüyom.

:cat:abiler inş yaparsınız benım motor ehlıyetı almama 1 sene kaldı alınca seneye inş bende katılırım sızelere

:cat:abiler inş yaparsınız benım motor ehlıyetı almama 1 sene kaldı alınca seneye inş bende katılırım sızelere

Hadi bakalım küçük kelebek. Alda ehliyetini gel yanımıza. :cat:
Daha çok kelebek lazım arkadaşlar. Işığı gören gelsin.
Büyük küçük farketmez arkadaşlar, hep beraber olunca tadı çıkıyo...

Toplanıverem gariiiii...:bounce:

tarih 12.01.2008 saat 20:30 yer karavan (domaniçler petrol yanı) herkezi bekliyoruz:pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar