[Kütahya - MT]

mtk

tşk güzel olmuş..

ve dikkatimi çeken bi unsur suzuki ve bmw gelenlerin motorları incelemeleri için her şeye izin verirken honda ve yamaha neredeyse yanına dahi yaklaştırmayacaktı.demekki bu motorlar bu kadar adi ve dökülmemesini istedikleri için heralde :silent:

evet hele hondadakilerin fotoğraflarını bile çektirmeyecekler neredeyse.. ben de anlamadım.. yanında yaklaşınca adam sana doğru gelmeye başlıyor..

tamam belki dikkatsiz oturan çizebilir diyeceğim de, ama biz motorları incelemeye gittik oraya bi seleye oturmadanda fikir sahibi olunmaz heralde çok garipti?

o firmadakilerin terbiyesizliginden başka bişi degil fuar ufak olunca böle oluyo işte

eee kütahya mt var mısınız pazar günü şöyle bi domaniç yapıp gelmeye.....

''malum şeker değiliz ıslansak dahi erimeyiz.'':p(yüksek gazlama kapasiteli cümle)

bu pazar 10-11 gibi felan çıkıpta şöyle bi son gezimizi bi yapsak diyorum ama konuşup fikiri olgunlaştıralım.

Valla olabilir aslında yerler ıslak olmadığı sürece...
Konuşalım ona göre hareket ederiz...

tabi necip kuruduk ıslanıp gelelim hadi beyler hacı dönüşte şeker kimmiş görecegiz hasta olanlardan

mtk

abi siz gidin; bi deneme yapayım dedim dondum 1km olmadan :D ben aküyü falan çıkarayım diye düşünüyorum

tabi necip kuruduk ıslanıp gelelim hadi beyler hacı dönüşte şeker kimmiş görecegiz hasta olanlardan
hacı krosu sattığından beri iyice cruiser ci oldun.:p unutuyon heralde karda kros yaptığını daha senin çıkabildiğin tepe ye çıkan yok hatırlatırım

slm arkadaşlar bu ara nete pek bakamıyorum ama pazar günü gezi olursa mutlaka katılırım netten göremeyebilirim kesinleşirse bi msj falan atın yada ateş yakın ben dumana gelirim:mrgreen:
gezi olmasa bile pazar günü en azından bi toplanalım çok uzak olmasada bi çamlıca falan sucuk ekmek olayı fena olmaz hbr bekliyorum herkese sevgiler saygılar

evet arkadaslar gezı guzel olurda simdi sıkı gıyınmek gerekır bende ruzgar ve yagmur gecırmeyen özel mont var motor ıcın vallahi oyle bir vurmuskı ruzgar nasıl vurduysa artık kollarımdanmı gırdı vallahi evden cıkamadım 4 gundur can evım agrırıyor oksurukten duramıyorum kramp gibi giriyor saga sola donuyorum evde sıkıstırıyor bırde kütliyor sıkı gıyının usutmeyın sakın size kasasız belasız suruslerdilerim ..

kaskınız takılı, farınız açık olsun...iyi yolculuklar :cat:

mtk

gezi olmasa bile pazar günü en azından bi toplanalım çok uzak olmasada bi çamlıca falan sucuk ekmek olayı fena olmaz hbr bekliyorum herkese sevgiler saygılar

çamlıca/yoncalı falan yakın yerler olursa ben de gelebilirim. alpaslan mı organize ediyor?

yok organizasyonu ben yapmıyorum sadece ortaya fikir atarım. uygun olursa hep beraber organize ederiz.

mtk

tamam o zaman, yakın yerlere gitsek nasıl olur?? çamlıca - sofuköyü - demirciören köyü - enne - yoncalı - dpü nasıl mesela..

olur uyarız ne olursa...:bounce:
hadi bi organize olun...::144::
çalışın... çalışın...::eek:ku::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar