[Kütahya - MT]

mtk

cross için ben de hazırım. hava da soğuk ama daha iyi olur. :) haber vermeyi unutmayın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayati hoca ya....

hayati hocam hıc yanımıza ugramıyosun artık....yazın motosıklete herkes bıner..onemlı olan sogukta bınmek degılmıdır...cay ıcmeye beklıyoruz....
ümit ankara...

alp ben yokum gelemiyom malesef biliyon tamamen duygusal ama gidecek olursanız hbr verin mutlaka alın bide size fuarın yeri lazım olur belki;
lutfikirdarkrokigv3.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslara duyuru...

bonapart mustafa kardesımız bızlerı ımsaklı agacına gezmeye goturecekmıs sevgılı arkadaslar..haberınız olsun...._motowex_:bounce:

arkadaslar satılık 2004 model ybr war..ıhtıyacı olanın bılgısıne..
_motowex_:bounce:

arkadaslar motobot sımdı arzum da..._motowex_:bounce:

Son düzenleme:
14.11.2007 gecesi aga mangaldan ufuk ve erkin dostlarım ile araç kiralayıp bursa yenişehirden motor getirmek için yollara düştük.şu an için kısıtlı resimlerim var ama geriside gelecek.yolların yağmurlu olmasından ötürü kamyonete muhtaç kaldık.gece daha kütahyadan çıkmadan polis amcalar alkol metreye üflettirdiler ve şükürler olsun ki 18 promilde alet durdu ve yasal sınırı geçmediğimiz için bursaya yol alabildik
y1pCp0PldxSNTqktxmBs-FUVPQhplCIxpzh6fSoLycd0UB4uI29LzxXUa_v97YagvxOln0co-lq_E0

arkadaşların boyları uzun olduğu için aracın kabinine zor sığdılar ama o gün keyfimizi hiç birşey kaçıramazdı(kamyonete toslayan amcam hariç tabi :D )

.gece 3 te tek açık yer olan inegöl köftecisinde çiğ inegöl yemek zorunda kaldık.yol ve inegöl fotoğraflarını sonra koyacağım.

y1pCp0PldxSNTqM4-esnR4EvkMno6and8B-vuVcfoJRy0D3TgKkLccelZXEj6lZFPmeQykvaIDgzac

bir kurbanlık dana misali 2005 model hyosung gv250 yi kasaya yükleyip bağladık.

y1pCp0PldxSNTrre0jCfezHd8hjry2HNywpqFL9hOFeG8IGbTZsgpRY_PTfh7Je3y7OAjQnu-a6ZjI

vee nihayet motorum aga mangalın önünde :D
y1pCp0PldxSNTpaP1G0ZEk3BmsDlnAxPV2L8MhovQ0Sfl-8eyJk7tZNkt5N8Dkk1v3P-gpV32OeZpA

y1pCp0PldxSNTrxzwNr8eJ8wq277iAR-LBdxqD0gp2viTdoXsqKhnagSJhfdDCdjyMWxwMmsi6w80k

ilk motoruma kavuşmanın heyecenı ve acemiliğini daha üzerimden atamadım daha.

umarım siz kütahyalı motorcu dostlarla daha sıkı kaynaşıp uzun km'relere gaz açarız.

tekerin düz bassın kardeşim bu arada panayır çocukları ne yaptınız foto yokmu hiç

mtk

güle güle bin.. kazasız belasız..

motofuar'ın son günü ben de yetiştim. çok foto çekemedik.. zaten çok bi şey de yoktu.. ben çektiklerimi yarındansonra koyarım..

ve istanbul gezimizin resimleri:
taksim konsoloslukların ve uzun boylu kızların mekanı

ve fuar resimleri:
fuarda en baskın marka suzuki idi. yamaha ve honda nın stantları sönüktü.o kadar ki honda sıfır motor bulamamış ikinci el motor getirmişti.diger markalar ise ducati ktm bmw ve diğer aksesuar firmaları.
ve karşınızda suzuki b-king

mustafa abi motorunu buldu.gsx-r 1000

gsx-r kardeşler:

harleyler:

honda s2000 mugen power modifiyeli

ve 600 rr eski hırçınlığı kalmamış keskin hatları çok yuvarlamışlar

ve modelini unuttuğum bmw:

ve drag motoru:

ve tam bi chooper:

ve boyumun yine uzun geldiği bi motor:p(suzuki dr 400)

ve dikkatimi çeken bi unsur suzuki ve bmw gelenlerin motorları incelemeleri için her şeye izin verirken honda ve yamaha neredeyse yanına dahi yaklaştırmayacaktı.demekki bu motorlar bu kadar adi ve dökülmemesini istedikleri için heralde:silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar