[Kütahya - MT]

resimler daha var gezi bölümüne kütahya mt jeep team diye açtım bide yok kara kütahya mt yazalım dediydim sondan vazgeçtik.

işte pazar gününden manzaralar
resim055gf9.jpg

resim066et5.jpg

resim061sa1.jpg

efsanelere yolverin
arc01800dk8.jpg

bu sonuncu da metin abimin arabası :pr:

anaaaam metinin cipe bak nerden buldun abem onu gocaman lee :queen: tam senlik metin abeem yakışır senide anca böyle bişey keser abi dağ taş dinlemez valla bu alet yazın kasasına motorları yükler antalyaya gideriz:mrgreen:

ya gavur metin yaaaaa önünüde kaldırmış bence gerci o kilodan kalmıştır ama (metin arkada oturyormuş) bu hayati abinin zaman makinasından daha bomba neyse arkadaşlar gezimiş nasıl olmuş

sımtıfa metin abiden bi gadirrr geliyo gibi sana habarın olsun anladın sen onu
metin abee bunun fitesi tiptronikmi manuelmi abiii:queen:

mustafa abi cj 5 in hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin abi darısı başımıza

huahaahaa cj 5 mi :mrgreen: :queen: bi de cj 5 mi aldın len sımtıfa daha neler abartma oooluuum

Anasını satem, bi cinnet herşeyi hallede...
Zeki habarın yok heralde, sımtıfaya galeri açtık
galeri off-road
ışıklı mışıklı levha yaptırcez. Akşama da triptonikmi,
manuelmi onu gösterem ben size çok merak etmişiniz.
İsmail bunlar senin başının altından çıkıyo bu konuyu ayrıca
detaylı bir şekilde görüşeceğiz...
Smıtıfa pazar günü şu CJ-5 in motorunu bi çalıştırıvede
çinneyverem şu karlı tepeleri..:bounce:

pazar günü saat 9 da hazır olun ben okyanusun önünde olacağım dağa cıkacak arkadaşlarıda bekliyorum kac kişi olacaksa parmak kaldırsın kütahya mt off road team aracları
resim056fp9.jpg

resim075ak9.jpg

resim013ug8.jpg

resim061bl3.jpg

mustafa abi öbür ki ile yeteri kadar ekzos dumanı yuttuydum artık bunla siz baştan çıkarsınız mangalı felan yakarsınız sucuklar olmaya başlayınca bende dodge ile yetişirim

he he hele abi bu gidişle öyle olcak heralde sımtıfa off road shov:queen: yalnız şatış yok hep alıyo bu dengesiz onu naapcez:queen:

kütahya mt olrak bi sinema günü felan yapsak motorla ilğili ghostrider var nicales cages oynuyo hep beraber sinemeya gidelim mi? ne zaman geleceğini ben buğün ögreneyim

pazar gününden manzaralar
resim005qe7.jpg

resim004pk9.jpg

resim010uu7.jpg

resim052uj0.jpg

resim053xs9.jpg

resim044uf1.jpg

resim080vt5.jpg

resim057ap9.jpg

fotgrafların devamıda var ama net yavaş oldugu için bu kadarını koyabildim aslında çok güzel video kayıtlarıda var onlarıda mustafa abimin dükkana gelip bakmanızı isterim bu sefer ki off road tam bir gezi oldu

heeeey milleeet patlatın bakam bu pazara bi organizasyon bu hafta bende gelcem maça falan gitmicem anasını satem bu arada internetten baktım hafta sonu hava gayet iyi olacak gibi ben yarın motürü çıkarıyom habarınız olsun :queen:

afferin lam Zeki.Çıkartta millet bimotor görsün.:mrgreen:

beyler resim yüklerken boyutu 640 480 yapın yahu yarım saattir sayfa açılmıyo...

Son düzenleme:
::asker:: tamam dır hayati abi çıkardım bugün motoru şööyle bi turladım ratataata :queen: hakketen millet motor gördü hafta sonu hava güzel isterseniz sizde çıkarında bi turlayalım şöyle bu arada nooldu ya pazar günü için ses seda yok gitmiyozmu dağa sımtafaaaaaa nirdesin leeen

ya alp hayalet sürücü demi valla ben elirim hemde büyük zevkle bide zekicim hafta sonu kar yagcak anam biraz zor senin motor işi

evet hala sinemaya sormaya gidemedim çanakkale işini tekrar vurgulayayım
18 mart ta çanakkale şehitlerini anmaya gideceğiz 450 km yol gelecek var mı?(bi hatırlatayım dedim)+ ismail resimler karizma olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar