Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MT-Eskişehir ve Şahsım adına , Mubarek Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar ; Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim...
Ayrıca yeni yılda sağlık,başarı ve mutluluklar diliyorum. Mutlu Yıllar!
evet kütahya mt nin sayfasında eski western filmlerinde boş sokaklardaki gibi otlar uçuşuyo ortalık bomboş hamamın delisi bi ben kaldım heralde hadi bi ara buluşup çay içmeye felan gidelim illahi motorla olması gerekmiyo arkadaşlar neredesiniz
HAYATİ ABİ SENSİZ SİTEDE HAYAT YOK NERELERDESİN ABİ
sitenin delisi gibiyiz bişeyler söylüyoruzda hiç cevap veren olmuyo
MİLLET NERDESİNİZ
SESİMİ DUYAN YOK MU!!!
beyler nbr ben kendimi dagda kaybettim hükümzüm acab yaylasında kar 30 cm alın size yükseklerden haber büyük ihtimalle yarın offroad var jeeplerle fotoları atarım buraya hiç olmazsa alp kardeşim burda tek olmadıgını anlamış olur alp şu efsane dodge ile offalım be abi nası olur
selaaam millet hakkaten yauv kış yaramadı bize napam ne krosumuz var ne cipimiz taban slx lerle dolaşıyoz r: neyse beyler bi akşam bi yerlerde buluşup çay içme fikri güzel paslaşalım buluşalım görüşeeeem