[Kütahya - MT]

03.12.2006

işte bu hafta üç ayarı kaçık tarafından yapılan gezinin resimleri bu hafta aslında bol kazalı geçti ama Allaha şükür bizler hala yaşıyoz bol bol düştük biz sayamadık kaç kere kimin düştügünü ama herkez en az 4 er kere düştü tabi bizde anca beraber kanca beraber ya yorumlar sizin artık ;
resim003ep9.jpg

resim004pt9.jpg

HAYATİ Abim herzamanki gibi bizi yolcu etmeye geldi.Teşekkürler Hayati abime
resim005jy0.jpg

günün ilk problemi pilakalıgım tekere çarptı ve kırıldı sonunda
resim007mu6.jpg

resim015ou0.jpg

buda benim bu haftaki ilk düşüşüm tabi Mustafa abi yakalamış fotografı
resim018rd7.jpg

en tehlikeli uçup konma yolu ön tekerin üstüne neyseki fazla uçmadı.
sitede bi anormallik oluştu benimde fazla vaktim kalmadı işe gidecegim fotoların devamını bi ara yerleştiririm. :pale: :pr:

Tek kelimeyle SKY mükemmel olmuş anlaşılan yine eğlenceli bir gezi olmuş ellerinize sağlık.Allah kaza bela vermesin....

gelemedim ama dağda bana yakalandınız :) kros alıp yanınıza gelene kadar böyle ne yazık ki:pale:

biladerlerim nerelerdesiniz ne o motoları kaldırdınız diye küstünüzmü milllleeeeett sesim geleomu bak yazsaydınız tam süper olcaktı yani on numara olcaktı. alp ben vereyim motoru sana olmazmı

slm millet ismail SAAATTTINNN BENİİİİİ

AmortİsÖrlerİ Ayarlada Arka Teker ÜstÜne DÜŞelİm Madİso Sen Nİye BÖyle Yapiyon .... Motor Ayarsiz Bende Ariza Yok

Son düzenleme:
ruhhhhhhşen ben satmam ama gelemedim ayar ederizde seni napcaz onu bilemiyom konuşalım alpcim

benım amortisörleri ayarlamada bak ben o zaman sana ne yapcam madıso... yayınlarım vampir goruntulerini piyasaya: pazar çalısma durumun nasıl atraksıyonu nasıl yapıyoruz

ulen sımtıfa nasıl kıydın dilberim motura insan evladını satarmı lan sen nasıl bir babasın hiçmi yüreğin sızlamadı o motoru verirken :salut:

neyse kardeşim şaka bitarafa hayırlısı olsun daha iyisini alırsın inşallah

baktım ki sizden se soluk yok site boş kalmasın bu hafta dağlarda çamura takılmadığım yerlerde tam gaz devam
motor um beni gezdirmeye çıkmadığı zman larda daki gezi aracım la çıktık yola yoldan çıktığımda ki halim;

ağaçlar arasında kayıp olmuş bir çay;

bu manzaraya doyulur mu;

dodge nin in artık üzerimden dediği köylülerin yardıma geldiği an:
bakalım şimdilik 6 çekere tık yok;

sıra 8 çeker de

bi ara karamsarlık başladı kışın burada kalsa bu ne olurdu diye köylüler kümes olarak kullanırdı heralde veya tuvalet;

açıkcası işin özü jeep felan hikaye ya motosiklet yada atv ama yinede hep motosiklet

Son düzenleme:
Kütahya mt can çekişiyor diyodumda, çoktan ölmüş nerdesiniz arkadaşlar yoksa biz yaz motorcusuyuz hava bozar biz motorları kaldırırız mı diyosunuz?

arkadaşlar bu pazar yine toplanıyoz her zamanki yerdeyiz sabah 10 da domino önü şahsen cok özledim gecen hafta cıkamadım kafayı yemek üzereyim ruhşen sen özellikle bu hafta zincirine germeyi unutma kime diyoz tamammı metin arkadaşımızıda kandırırsak münibüsle gelirse motorsuz gelecek arkadaşlarıda götüre biliriz ve mangal da yaparız artık toplanalım muhabbet edelim hadin arkadaşlar

Ooooo tam gaz gezmeye devam hea.Abilerim kardeşlerim umarım iyisinizdir bu arda mustafa abi geçmiş olsun!!!

bonapart gaz lıyalım hocam, bizim motorların gidebileceği tarzda gideriz derseniz biz de takılalım size mustafa abi

bilgisayarıma kuş gribi virüsü girmiş:mrgreen: gelemedim buralara bi merhaba diim dedim.naber arkadaşlar ya.
ben her zamanki gibi sizi uğurlamaya gelirim artık...hatta arkanızdan su bile dökerim:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar