[Kütahya - MT]

abi dogru söylüyonda onlar organizasyon falan beceremezler ama biz en azından hiç bişeyi rafa kaldırmıyoz en azından doslugu insan bali cevap yazar dimi yok bunlar iyice cozurttu.onlara yapacak bişey yok.

Arkadaşlar hiçbirinizle henüz yüzyüze tanışmışlığım yok ama öncelikle aramızda kopuklaşmalar başladı.Bence bunları bir kenara bırakalım biz herşeyden önce arkadaşız dostuz....

Eskişehir mt yalan oldu sizinle buluştuğumuzdan sonra dişe dokunur kalabalık bir organizasyon gerçekleşmedi zaten yazanlara bakarsanız 3-4 kişi artık onlarda bıktı sayfayı güncel tutmakdan:p

Ne o arkadaşlar sizde yalanmı oluyorsunuz ne halbuki imrenerek bakıyordum sizin grubun organizasyon ve buluşmalarınıza Doktor bey bak senden şikayetçi oluyorlar organize yap grubu kanı kaynıyo adamların :queen:

bak hocam esk bile senden biliyooo ona göre valla bize esk den bile ses geldi ama bizimkilerden hicbirşey yok ne desek az :farao: valla ismail az kaldı hele bi kolum iyi olsun hayırlısıyla sen biliyon artık neler yapacağız ve her olayımızı kare kare burda yayınlayalım

Abi her sözüne katılıyom gerçi benim eski fotolarım bile onlara yeterde neyse ben onlara yapıcamı bilirim abi ben motorların yerini biliyom varmısın şunlara bi suikast düzenleyelim ve mutlaka bunlara bi cezada keselim örnegin iboyu aç burakalım zekininde bendeki fotolarını yayınlayalım doktorunda fotoları var tabi nasıl olur abi ?ayrıca yarın daga gidiyomuyuz abi dedigim gibi kol önemli degil sen tek kollada idare edersin

Arkadaşlar dağdı,mangaldı,geziydi gibisinden laflar dolaşıyordu yalanmı oldu şimdi bu olay

hep fason motorcular belli oluyo haftaya hiç yoktan çay içmeye felan gidelim

Baktım Mt-Kütahya uykuya yatmış kimseden ses soluk çıkmıyor aldım artçımı çıktım Türkmendağına... işte fotoları

işte ruh değilmi yav hadin bakalım bises verinde gidelim biyerlere ooooooooooofffffffffffffff

bonapart senide cezandıracağız neden haber vermiyorsun bizde katılırdık neyse bakalım bidahiki sefere mangal senden olur ok mi

Son düzenleme:
nedemek arkadaşlar mangal köpeğiniz olsun siz yeterki gidelim deyin...Bakıyorum Mt-Kütahya uyku moduna çoktan geçti.Hadin arkadaşlar atın şu durgunluğu üzerinizden yapalım birşeyler.Ben hele şu ehliyeti alayım kimseye uyumak dahi yok...:)

kardeşleeeerrrr motosiklet kardeşliği ölmediiiii,ağlamakl istiyorummmm:salut:
işte budur birinin kolu kırık,diğerleri kış geldi motora binmiyo ama hala gezi planları falan....:pr: sizleri seviyorum eylemlerimiz devam edecektir

::gozluk:: uleeeeeeen noooluyo len burda ::ranntign 2- 3 gün nete girip cevap yazamadık vatan haini ilan edilmişiz akıllı olun olum keserim dötünüzü::cekic:: napalım olum bissürü dert malum sezon başladı hafta sonu maçlar var::hakem1:: hafta içi antrenman ders ödev falan bide inzibatlar düştü peşime tutturdular askere götürceklermiş :queen: allahım yaa adamlara ben öörenciyim diyom inanmıyolar len çatlak ismail :queen: ne bıdırdayıp duruyon olum organizasyonmu istiyonuz peki tamam bu pazar hazır olun hepiniz (tabi inşallah benim pazar günü maçım olmazsa) bi piknik yapalım tabi doktur hayati bey önderliğinde :) cuma günü ne kadar kesinleştirelim olayı

metin abem servis ihalesi senin yanlız geçen 20 € fiyat çektin kimse gelmedi bak bu sefer ona göre ayarla fiyatı sürümden kazanırız abi noolcak:bounce:

::evil:: hay canınızı albızlar alsın sizi kara donlu kafirler.zıkkımın pekini yiyin emi.Ne mangalı,ne çayı...Pazar günü ava gittim bi taraflarım dondu hala ısıtamıyom.Bu soğukta sizinde başınıza gelcek olan o.Bi büyük lafı dinleyinde.Kapalı bi yerde yapalım organizeyi.::ranntign ::bira01::

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmiş nete yavvvvvv:flower: allah ım bugünleri gösterdiğin icin sana şükürler olsun kavuştuk herhalde sonunda evet pazar günü kesin buluşuyor ve hep birlikte olacağız kapalı bi yerde olabilir hava güzel olursa da bi yerlere gideriz ok mi???????:flower:eek:ndan sonra vay efendim ben duymadım haberim yoktu işte nete girmedim demeyin hadin bekliyozzzzzzz

Arkadaşlar erken karar vermeyin bakın geçen haftada öyle diyorduk ne oldu pazar günü gene herkez kayıplarda iyi düşünün bak...:)

valla havalar güzel olsa eskişehirden ben gelecemde donarım yolda:pale:

az sonra yola çıkacağım bugün hava güzel ve henüz saat 09:30 tam gezi zamanı sizden birine uğramayı isterdim ama yer bilmiyorum önce ılıca,oradanda yoncalıdaki arkadaşların yanına uğrayacağım sonra kapanaltına esnaf arkadaşlar onların yanına doktor bey telefonunuda vermedin kütahyadan müsait arkadaşlarla iletişime geçseydim:pale:

gel kardeş ayıp ediyon ne demek bak ben emniyet sarayını gecince sanayii girişinde kırcı petrol yanında apartmanların altında özege ticaretteyim (elterm yıkama makinaları) hangi yıkamacıya sorsan tarif eder telimde 2263323 bekliyorum evet arkadaşlar pazar gününü unutmayın bakam bi muhabbet edek yavvv

Selam Kütahya. Nasılsınız?

Sticker (Yapıştırma) lar geldi. Eskişehire gelen - giden olursa haber verin. Size de göndereyim!

İşte ; 1 üye için verilecek yapıştırmalar...

01112006ds7.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar