[Kütahya - MT]

tsn43 senınde gezilere tesrıflerını beklıyoruz artık :) Bi de özkan olacaktı buralarda bi yerlerde

İlk çevirmeme girdim bugün rahatladım valla :D Sanayi tarafında BP nin ilerisinde sağlı sollu ilgililere duyrulur :D

Valla baya motoru çevirdiler bugün genel kontolmüş . Ah dedim akşam saati sevgiyoluna çıksanıza apaçileri toplayın 3er 3er binenleri :D
Tam girdim sanayiye doğru bisiklettli biri arkadan bağırıyo gitmeeeeeeeeeeeee :D döndüm noldu dedim çevirme var dedi :queen::queen:

Noluyo lan bugün gene çevirdiler cezaevinin ordaki sera gibi bişey var onun oraya pusmuşlar :D :queen:

SAOL ABİM .FABRİKADAN KAYNAKLANAN BİR SIKINTI.BAKALIM YARIN ALMAYA GİDİCEZ İNŞALLAH.HABER BEKLİYORUZ.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

:cat:EKSİK BİRŞEYİN YOKSA DERT ETME ÇEVİRSİNLER DURSUNLAR :)

Çok şükür herşey tam şimdilik. :queen:

Ya beyler biri dükkanda telefon unutmuş bugün gelmedi sahibi anons falan yaptık neyse nasıl buluruz sahibini .

Mete üyemiydi foruma bilir belki bi o :)

Telefonda simkart yok içinde hiç bşiey yok bomboş . 2 resim vardı onları pcye atıp google görsellerde arattım belki facebooka falan attılarsa ordan buluruz diye oda yemedi :D

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=128525777&io=2&rnd=9354 tum kutahya ve cevresindekilere selamlar ben tavsanlida oturuyorum onumuzdeki yaz ehliyet alcagim fakat 2. El bir motor alacagim cbr 125 dusunuyorum ama verecgim fiyat motor icin max 4 civari birde sele 79 cm iki ayak ayni anda degmeyecek b.ihtimal sikinti olurmu cok ? Az sonra hsuma giden bi cbr linki verecegim bi bkrmisiniz muayenesi gcikmis sikinti olurmu bi bksaniz smdiden tskrler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

İste bu motor muayenesi 6 ay gecmis bu fiyata yili km side guzel bi bkrmsiniz ne dersiniz http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=127128442

İlk motor (Kuşadasında olan) daha diri duruyor :cat: fakat senin bütçene uyarmı yani 4.000 e verirlermi bilmem :silent: ikinci motor daha yıpranık ilkine göre vede boyanmış :farao: karar senin şimdiden hayırlı olsun :rendeer:

2009 model olan eski kasa çok cılız pek sevmiyorum ben o modelleri. 2, :cat: daha iyi ama bütçeyi aşıyor sanırım o fiyat aralığında cbr 125 r yeni kasa olanlardan bulunmaz pek

@ozcanaykul

Bizim burdaki lokantada biri var ondada senin motordan varmış :D Dedim arada mangala gidiyoruz gel sende :D 2 cup tokatlarsınız beni yolda artık :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar