[Kütahya - MT]

Valla yavaş yavaş tadını çıkara çıkara inicektik biraz hızlı indik sanki aşağıya gerçi ben hep geride kaldım ya neyse tırstım uçucam aşağıya diye bide farlardan önümü göremeyince :D

O kaza da olmasaydı mükemmel bi gün diyeiblirdim ama şimdi eh işte diyorum fena değildi :) :D

Valla bidahakine daha dikkatli olmak lazım. ::gazla::

Neyse size hayırlı geceler ben yatıyorum artık ::148::

Amaninn birde gecemi indiniz orlardan :santa:

yok gece değil 7,30 gıbı cıktık 2 koy gezdık ınderken 8,20 gıbıydı ben kayanın ustune cıkınca bi yarım saat kadar rotar yaptık oldu 8,50 gıbı :D o zamanda hava karardı zatı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------

abi çalışıyon mu sen bugun bırazdan eve gececem ugruyem :D

Verilmiş sadakanız varmış resmen :sunny: Çoluğa çocuğa şeker meker bi şeyler dağıtın bence aga :santa:

Şeker aldıysa dağıtmak için ben gidiyorum yemeye bu akşam D: Abi şekeri mekeri bırakta bide yanlış hesap ödedik adam az para aldı fena şeyler olucak :salut:

tsn43 hosgeldın aramıza :D gun gectıkce cogalıyoruz arkadaslar sizde bu motosıklet virüsünüyayın etrafınıza :D

Hoş gelmiş sefalar getirmiş :rendeer: de hani göremiyorum Özcan (Ahmet sanırım TSN43) :sunny:

Aha bi Ahmet daha geldi Hoşgeldin Ahmet :rendeer: kalıcı katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle :rendeer:

Dün gittinizmi biyere valla bi duş aldım bi ağırlık çöktü üşendim aşağıya inmeye dedim giderlerse ararlar aramayıncada işime geldi :p

bu arada rolanti ayarını yaptım kendim:queen::queen: yavaş yavaş çıraklığa başladık ya :queen::queen:

Merhaba arkadaşlar.Motorum perşembe veya cuma günü elimde olacak.Özcan Bey ile beraber almaya gidicez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar