[Kütahya - MT]

Metincim Allah analı babalı büyütsün.
Yeni klasik bi sürpriz yaptım yakında vizyonda...Eski mobylette yi sattım yeni puch aldım:mrgreen:

SeLam aLeykum HacıLar Bende KütahyaLıyım NasıLsınız arkadaSLar Motor geziLeri yapmıyomusunuz ? havaLar ısındı artık Bende texas200 var racing arkadasımdada tiger var gezi etkinLik düzenLerseniz bizde katıLmak isteriz

SeLam aLeykum HacıLar Bende KütahyaLıyım NasıLsınız arkadaSLar Motor geziLeri yapmıyomusunuz ? havaLar ısındı artık Bende texas200 var racing arkadasımdada tiger var gezi etkinLik düzenLerseniz bizde katıLmak isteriz

Aleyküm Selam. Ama bildiğim kadarıyla hiç hacı yok aramızda.
Gezilerle ilgili gelişmeleride buradan takip edelim arkadaşlar...

Gezilere katılmayı bende çok istiyorum ama, hemen şu cup ı büyütmem lazım. Malum arkada kalmak istemem. Bu arada daha önce yapılan gezilere eşlerle mi katıldınız? Yoksa,beyler arasında mı oluyor bu etkinlikler ?

Gezilere katılmayı bende çok istiyorum ama, hemen şu cup ı büyütmem lazım. Malum arkada kalmak istemem. Bu arada daha önce yapılan gezilere eşlerle mi katıldınız? Yoksa,beyler arasında mı oluyor bu etkinlikler ?

eşLide oLabiLir güzeL fikir asLında Bende daha hiç gitmedim geziLere gidince görücez bakaLım

selam topraklam davşanlı ya da gelin gale ara sıra dolaşın bu tarafa doru bızde bekleyoz sizi:D gorusuruz dopraklam kendınıze eyi bakın

metin abi montları falan hazır DOGUKAN' ın ama motosikleti alamadık daha hem cross mu alcaz atv'mi

herkes gelebileceği günü söylesin ona göre katılımın en çok olacağı gün toplanalım.

cuma:
cumartesi:
pazar:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar