Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka doru sölüyonda sayfada bile kimse yok pazar fazla kalabalık olacak galiba yine katılım çok olur inşallah ?????? alp bile sayfada yok tamam ben evlendim ama siz nerdesiniz
cuma nöbetçiydim gelemedim toplanmışsınız ...bugun de havanın güzeliğini fırsat bilip dolaşıyım dedim.regülatör e gittim önce sonra da organize sanayi üzerinden söğüt barajına geçtim...regülatörün manzarası hoştu ama anlam veremediğim bi koku vardı..söğüt barajı çok daha güzel di, bi ara balık tutmaya gidicem oraya da...yol da her zamanki gibi köpekler başım derde girdi şu köpek kaçıran cihazdan ya alıcam yada kendim yapıcam...motorum 900 km geçti 1000 e az kaldı...
sertaç abi öyle anlatıon ama fotoğraksız olmaz.ben Ayvalık fotolarından bi kaç tane atayım bariiii :mrgreen:
yoğun sisli bir sabah Ayvalık varış noktası olmak kaydıyla yola çıktım.TAvşanlıya kadar her yer bembeyazdı görüş mesafesi çok kısaaydı ve açıkcası fotoğraf çekilmeye korkmuştum.
dursunbeyin virajlı ve mıcırlı yolu.bir bilgisayar oyunu gibiydi ama tek canım var
emrah resimler on numara olmuş.. tek gittiysen alnında öpüyorum seni; çünkü güzel yakalamışsın resimleri :cat: ya da kim çektiyse tebrik ederim tabi
@
bu akşam mı toplanıyorduk?
saol tahir tek başıma gidip geldim gördüğün gibi bi çantam vardı yanımda bi de kulağımda müzik.Tek başına gitmekte farklı oluyor biraz daha süratli gidiyorsun.Bu arada Ayvalık girişinde 134km/h ile radar yakalandım.:salut::salut:
iyi haftalar arkadaşlar. arkadaşlar şöyle uzun soluklu bi gezi ne zaman düşüneceğiz hep beraber. sanırım artık gelecek bahara olur değilmi.
arkadaşlar biz yılda 10.000 km yapmadıkmı o sene motora binemedik diye çok üzülüyoruz. ama ben bu yolculuklarda sizinde olmanızı kalabalık güle oynaya güzel günler geçirmeyi çok diliyorum. uzun yada kısa nereye olursa tanışmak amacıyla bende katılmak istiyorum. şimdiden tşk. allah kaza bela vermesin arkadaşlar.
emrah kardeş resimler bi harika bakarken içim kıpır kıpır oldu. güzel bir yolculuk olmuş ve resimleride güzel yakalamışın. keşki, orada yanında birkaç 43 plaka daha olsaydı daha güzel olurdu.